Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Šogad pirmajos deviņos mēnešos reģistrēti 10 822 jaundzimušie, kas ir par 1741 bērniņu jeb 13,9% mazāk nekā pērn šajā laika periodā. Šogad ir vismazākais dzimušo skaits katrā mēnesī pēdējos 100 gados. 1. oktobrī provizoriskais iedzīvotāju skaits Latvijā bija 1,876 miljoni.

Oktobrī patēriņa cenu līmenis salīdzinājumā ar pagājušo gadu palielinājies par 2,1%, bet mēneša griezumā ir 0,4% deflācija. 

KNAB sadarbībā ar Eiropas Prokuratūru veicis kratīšanas vairākos objektos Valkā un citviet Latvijā aizdomās par vismaz 776 000 eiro izkrāpšanu ražošanas ēkas un ar to saistītās infrastruktūras izveidei. Ir aizdomas, ka būve celta kāda konkrēta uzņēmuma interesēs. Pēc Eiropas Prokuratūras ziņām, lietā aizturētas trīs personas, to skaitā bijušais Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis.

Centrālā vēlēšanu komisija nolēma apvienot visas astoņas dažādu politisko spēku iniciatīvas vienā parakstu vākšanai par 14. Saeimas atsaukšanu.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu