Ēst dabai draudzīgi • IR.lv

Ēst dabai draudzīgi

Monta Kaiva Konovalova

Ieteikumi moderna cilvēka ēdienkartei

Pārtikas nozares radītais piesārņojums pēdējā laikā pieaudzis tik ļoti, ka pavāriem biežāk jādomā nevis par recepšu izstrādi, bet gan par to, cik tālu ceļu produkti mērojuši, un jāmeklē iespējas izmantot jaunus, dabai draudzīgākus iepakojumus. Laiks arī pievērsties ilgtspējīgām tehnoloģijām, tajā skaitā izstrādāt digitālās ēdienkartes.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu