Igauņi pirmie tiek līdz zvaigznēm

Šefpavārs Teniss Sīgurs: «Man ir tāds raksturs, ka cenšos izdarīt visu maksimāli labi vai citādi neķeros vispār klāt». Publicitātes foto
Keiu Virro

Pirmās Michelin zvaigznes Baltijā ir klāt — pasaulē tik prestižo novērtējumu saņēmuši divi Tallinas restorāni. Ir ielūkojas to šefpavāru virtuvēs

Katra izcila restorāna pamats ir spēcīga komanda, taču visa sākums ir viens cilvēks ar skaidru vīziju un milzu gribasspēku, lai sapni pārvērstu īstenībā. Restorāna NOA Chef’s Hall motors ir Teniss Sīgurs, bet 180 Degrees by Matthias Diether gadījumā viss ir skaidrs jau nosaukumā, to vada vācietis Matiass Dīters.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu