Sasmēlušies pasaules elpu • IR.lv

Sasmēlušies pasaules elpu

Agnis Kalniņš, Certes.lv līdzdibinātājs un vadītājs. Foto — Kristīne Madjare
Alise Zita Zeidaka

No interaktīvām tehnoloģijām līdz ergonomiskām mēbelēm. No mācību telpu aprīkošanas līdz videonovērošanas sistēmām pastaigu takā. Certes.lv darbības lauks ir plašs un daudzšķautņains. Tikpat līkločots ir uzņēmuma stāsts

Drošības nolūkos klātienes tikšanos ar Certes.lv dibinātāju un vadītāju Agni Kalniņu no biroja telpām pārceļam uz virtuālo vidi. Diendienā viņa uzņēmums ar tehnoloģiju palīdzību atvieglo un optimizē darbu, izglītību un ikdienu, un pēc sarunas nodomāju — tikties aci pret aci šajā gadījumā pat šķistu mazliet nepareizi.

No mājaslapā aplūkojamā plašā pakalpojumu, risinājumu, projektu, produktu klāsta un pat internetveikala sākumā esmu apjukusi — ar ko tieši uzņēmums nodarbojas? Kas slēpjas aiz audiovizuālajiem un interaktīvajiem risinājumiem?

«Principā nodarbojamies ar audiovizuālajām tehnoloģijām. Certes.lv izaudzis par vienas pieturas aģentūru izglītības iestādēm, uzņēmumiem, konferenču zālēm. Tāpēc organiski izveidojies tik plašs veidols, kas reizēm samulsina,» paskaidro Agnis. No sākuma izplatījuši un uzstādījuši dažādas tehnoloģijas, viņi nonākuši pie tā, ka klienti vēlas aprīkotas darba telpas no A līdz Z. Tāpēc likumsakarīgi dažādām iekārtām pievienojušās arī mēbeles.

Uzņēmuma ikdiena noris tā: izglītības iestāde, uzņēmums vai kāda cita organizācija vēlas aprīkot telpu ar audiosistēmu, mikrofoniem un skaņas pastiprinātājiem, ekrāniem, iespējām notiekošo straumēt citiem, apgaismojumu un darbam piemērotām mēbelēm. Tad tā vēršas pie Certes.lv, kas sniedz konsultācijas, izstrādā piemērotākos risinājumus, piegādā nepieciešamās iekārtas un telpu sagatavo tā, ka atliek tikai sākt sapulci vai lekciju.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu