Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. LELDE STUMBRE. PERFEKCIONISTE. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. Romāna centrā ir Rolanda, kuru vada pārliecība, ka viņa dzīvo citu dzīvi, ne to, kas sievietei bija paredzēta. Pašas rokām radīta perfekta dzīves telpa — māja, vīrs, bērni, taču tajā trūkst sirds. Kad rūpīgi veidotā konstrukcija saņem triecienu, Rolanda ir gatava to sagraut līdz pamatiem. Apgāda cena 12,75 €.


DETEKTĪVS. MARGARITA GRIETĒNA. NE VISS IR ZELTS, KAS SPĪD JEB KRISTĀLA GALOŠAS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. 
Margarita Grietēna (Inga Jēruma) ilgus gadus strādāja par žurnālisti un labi pārzina vidi, kur darbojas viņas personāži. Galveno personu loks viņas krimiķos ir nemainīgs: urķīgā un zinātkārā Margo, viņas vīrs Ivo un sabiedrotā Solveiga. Autore savus romānus dēvē par fikso literatūru, ko lasīt vilcienā vai sēžot frizētavā. Apgāda cena 12,99 €.


BĒRNIEM. REBEKA LUKOŠUS. NEPAKLAUSĪGAIS VECTĒVS. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. 
Bilžu grāmata stāsta par kāda veca vīra 80. dzimšanas dienu. Tās autore Rebeka Lukošus līdz šim bija pazīstama kā ilustratore, bet šajā grāmatā piedāvā pašas radītu stāstu, tam pārtapt tekstā palīdzējusi redaktore un literārā konsultante Inese Zandere. Grāmata veltīta Lukošus vectēvam Antonam. Apgāda cena 12 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu