VIDEO: Sietspiedes darbnīcas vadītāja Madara Pavlovska par Covid-19 laiku • IR.lv

VIDEO: Sietspiedes darbnīcas vadītāja Madara Pavlovska par Covid-19 laiku

Madara Pavlovska (no kreisās) un Madara Pastare. Publicitātes foto

“Mēs vēlamies ielikt artavu Sēlijas atpazīstamības veicināšanā un pašapziņas celšanā pašos sēļos,” stāsta Madara Pavlovska, kura pandēmijas laikā kopā ar domubiedri Madaru Pastari izveidoja dizaina un sietspiedes darbnīcu.

“Mūsuprāt, ir ļoti svarīgi izcelt katras vietas unikalitāti. To vislabāk var izdarīt cilvēki – kopienas un biedrības, kuru loma ir ļoti svarīga tieši lauku vidē,” uzsver Madara.

“Cik krāsaina ir Latvija! Paceļojiet un parunājiet ar cilvēkiem posmā no Latgales līdz Kurzemei – tik daudz krāsu, tik daudz interesantu nianšu! Tā ir mūsu bagātība! Mēs kopā veidojam ļoti skaistu un interesantu Latviju,” ir pārliecināta Madara.

“Mēs ar savu darbību aicinām ikvienu būt radošam, ļauties radošajam garam un realizēt savas idejas. Arī ļoti pieticīgi, vienkārši, ar mazumiņu var sākt. Jebkurai idejai ir jāļauj izaugt, katra sēkliņa ir svarīga.”

TUESI.LV veido iedvesmojošus video stāstus par cilvēkiem Latvijā, kuri pielāgojušies Covid-19 izraisītās krīzes apstākļiem un spējuši atrast jaunas iespējas.

Projektu īsteno biedrība NEXT ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta saturu atbild biedrība NEXT.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu