VIDEO: Mēbeļu audzētājs Uldis Šmits par Covid-19 laiku • IR.lv

VIDEO: Mēbeļu audzētājs Uldis Šmits par Covid-19 laiku

1
Uldis Šmits ar dzīvesbiedri. Publicitātes foto

“Ja tu esi sapņojis par vienradzi, bet tev ir tikai zirgs, izdomā, kā viņam piemontēt ragu – būs vienradzis!” aicina mēbeļu audzētājs Uldis Šmits, kurš pandēmijas laikā kopā ar ģimeni uzsācis koka mēbeļu audzēšanu.

“Mana dzīve Covid laikā kļuva mierīgāka un lēnāka. Atlika vairāk laika apsēsties, padzert kafiju un mierīgi padomāt par dzīvi. Tas viss sakrita ar pārmaiņu laiku, kad biju meklējumos, ko darīt tālāk,” stāsta Uldis.

“Tas ir ļoti interesanti – dzīvot līdzi laika ritumam, ko Dievs ir radījis. Mēs esam atkarīgi no tā, cik ātri aug koks, cik ātri izplaukst puķe, cik ātri aug zāle. Mums ir jādzīvo ar to saskaņā. Nav jau īsti, kur skriet. Ir jādzīvo līdzi tam, kas mums ir, kas ir radīts un dots,” uzsver Uldis.

“Es iesaku uz lietām paskatīties citādāk – no citas puses, iedomāties, iztēloties; skatīties uz lietām radoši, nezaudēt prieku, nezaudēt savas iekšējās vērtības un darboties.”

TUESI.LV veido iedvesmojošus video stāstus par cilvēkiem Latvijā, kuri pielāgojušies Covid-19 izraisītās krīzes apstākļiem un spējuši atrast jaunas iespējas.

Projektu īsteno biedrība NEXT ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta saturu atbild biedrība NEXT.

Komentāri (1)

jpaegle 02.09.2021. 09.17

SVEICIENS, KATRĪNA un ULDI, gribētu pie Jums aizbraukt. Esmu arhitekts JURIS PAEGLE un man ir dažas idejas par augošu koku ārtelpas veidošanu, bet neesmu līdz šim atradis domubiedrus lai kaut ko realizētu. Mans lielākais arhitekta darbs “Jēkaba garāžas”izbūvēts bij. Basteja bulvārī ar slīpām zālāju nogāzēm. Vai variet atsūtīt e-pasta adresi vai talr.Nr.? lai sazinātos? Mans: 29258091; , variet apskatīt “rigers.lv” senu mūsu biroja mājaslapu

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu