Šokolādes meistari

Laura Sebre, Premium Chocolate dibinātāja un īpašniece. Foto — Edmunds Brencis
Ieva Jakone
Print Friendly, PDF & Email

Nelielā Rīgas šokolādes fabrikā top trifeles, kuras bauda gardēži ne tikai Eiropas valstīs, bet pat Japānā un Honkongā. Savus klientus NelleUlla pārsteidz ar netipiskām garšu kombinācijām

Mana datora ekrānā pietuvinās neliels šķīvītis ar trim apetītelīgām trifelēm. Uzņēmuma Premium Chocolate saimniece Laura Sebre ar smaidu man to rāda kā pierādījumu, kad vaicāju, vai ilgie gadi šokolādes biznesā nav laupījuši apetīti uz gardo našķi. Šokolādes fabrika dibināta pirms deviņiem gadiem, bet pirms tam Laura ilgus gadus nostrādājusi uzņēmumā Emīla Gustava šokolāde. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu