Leksēt ar lielo karoti

Andis Teivāns (pa kreisi) un Jānis Trokša, Saltums-2 īpašnieki. Foto — Māris Justs
Dinija Jemeļjanova
Print Friendly, PDF & Email

Latvijas ziemām kļūstot aizvien pelēkākām, saldējuma ražotāji Saltums-2 Līvānos berzē rokas — jo vairāk siltu un saulainu dienu, jo lielāks saldētā deserta patēriņš!

Abi uzņēmuma īpašnieki Andis Teivāns un Jānis Trokša ir vienisprātis, ka ražo klasisku vērtību, kam no modes nebūs lemts iziet. Viņi paši visvairāk iecienījuši plombīra un šokolādes saldējumu — tās ir garšas, ar kurām uzauguši. Bet par to, ka nepieciešams apmierināt arī jaunāko paaudžu prasību pēc nemitīgas sortimenta mainības, atgādina Jāņa meita Agija Trokša. Viņai uzņēmumā uzticēts rūpēties par mārketingu. «Katru gadu, katru sezonu cenšamies radīt vismaz 15 jaunus saldējuma veidus. Visu laiku eksperimentējam,» stāsta Agija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu