Bibliotēkas mācību centra vadītāja Paula Anškena: Mana Latvija ir lokāla • IR.lv

Bibliotēkas mācību centra vadītāja Paula Anškena: Mana Latvija ir lokāla

Paula Anškena. Foto - tuesi.lv

Latvijas iedvesmas stāstu vietnē tuesi.lv publicēts video par bibliotēkas mācību centra vadītāju Paulu Anškenu Ventspilī. Strādājot ar cilvēkiem, es savus darba rezultātus redzu uzreiz, un pateicība, ko es saņemu, ir milzīga. Es jūtos vajadzīga. Tā ir fundamentāla vēlme mums visiem – justies vajadzīgiem,” pauž Paula Anškena.

Man ir ļoti svarīgi darīt lietas, kurās es redzu pievienoto vērtību, kurās es varu kādam palīdzēt,” stāsta Paula. “Laikmetā, kurā ienāk mākslīgais intelekts un tehnoloģijas valda pār mūsu ikdienu, ir ļoti, ļoti būtiski nepazaudēt cilvēcību. Vēl joprojām ir cilvēki, kuriem pietrūkst, ka kāds viņiem piezvana, kuri jūtas vientuļi, kuri neiederas un nejūtas piederīgi. Tādēļ ir būtiski atvērties citiem. Man Latvija ir lokāla, man Latvija ir reģionāla. Es aizvien vairāk izjūtu, ka Latvija esmu es, mani līdzcilvēki un procesi, kas notiek apkārt.”

Projekts tuesi.lv rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju. Projektu “Tuesi.lv 120+” īsteno biedrība “NEXT” ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta saturu atbild biedrība “NEXT”.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu