fbpx

Četras kompānijas, četras dažādas maltītes

Absolvējis Rīgas Restorānu servisa skolu, sešus gadus strādājis par pavāru Rīgā, pavisam nesen vēl darbojies japāņu restorānā Berlīnē, bet Covid-19 krīzes laikā atgriezies mājās. Aizraujas ar riteņbraukšanu, makšķerēšanu, patīk gatavot brīvā dabā. Foto no privātā arhīva
Gustavs Zelmenis
Print Friendly, PDF & Email


Ar draugiem pie ugunskura

Cilvēkiem patīk izbraukumos cept gaļu, iemalkot alu, risināt sarunas. Viena no manām mīļākajām cūkgaļas šašlika receptēm ir šāda: kilogramam tirgū pirktas kakla karbonādes pievieno korķīti etiķa, karoti kumīna sēklu, sauju sakapāta svaiga koriandra (kinzas) un pētersīļu, vienu sagrieztu sīpolu, trīs ķiploka daiviņas, ēdamkaroti sāls, šķipsniņu cukura un piparus. Vēl nedaudz eļļas. Visu ar rokām un mīlestību kārtīgi samasējam gaļiņā. Cept var jau pēc pusstundas, bet labāk ļaut gaļai marinēties divas stundas. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu

eskişehir escort samsun escort gebze escort sakarya escort edirne escort