fbpx

Meitas un tēva tandēms

Diāna Zommere, Mājas gardums īpašniece, un Lukass Lucs, direktors un ražotnes vadītājs. Foto — Gints Ivuškāns
Aivars Kļavis
Print Friendly, PDF & Email

Aizputē, necilā divstāvu koka ēkā, kas no ārpuses nepavisam neatgādina ražotni, top izcili piena produkti un arī kāds deserts, kādam līdzīgu neatrast visā Eiropā

Pārtikas tehnologs Lukass Lucs (Lukas Lutz) ir šveicietis, kas vairāk nekā 25 gadus dzīvo un strādā Latvijā. Viņš radījis unikālu putotu ogu un augļu piedevu, kuru tagad savos produktos izmanto uzņēmums Mājas gardums. Tos ražo Aizputē, bet nopirkt var gan Kurzemes pusē Liepājā, Ventspilī un Saldū, gan galvaspilsētā Rīgā. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu

eskişehir escort samsun escort gebze escort sakarya escort edirne escort