Podkāsts nr.12: Konflikti nerimst ne Tuvajos austrumos, ne Rīgas domē; nāvējoša ticība Jelgavā • IR.lv

Podkāsts nr.12: Konflikti nerimst ne Tuvajos austrumos, ne Rīgas domē; nāvējoša ticība Jelgavā

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Latviju skar ne tikai troņu spēles galvaspilsētas pašvaldībā, bet arī saspīlējuma pieaugums starp Irānu un ASV.

Šonedēļ “Šķiltavā” Ir žurnālisti Pauls Raudseps un Aivars Ozoliņš ar kolēģi Baibu Kļavu pārrunā viņas rakstu par traģēdiju Jelgavā, kad dzemdībās mira māte un bērniņš, jo radi ticības dēļ neizsauca jaunajai sievietei nepieciešamo medicīnisko palīdzību. Baiba dalās vērojumos par sektas locekļiem, bet Aivars iezīmē šī šokējošā gadījuma plašākās mācības. Sarunu biedri pievēršās arī jaunākajiem pārsteigumiem un negaidītajiem pavērsieniem Rīgas domes koalīcijas savstarpējās attiecībās un iezīmē iespejamās Irānas ģenerāļa Soleimani nogalināšanas sekas ne tikai pasaulei, bet arī Latvijai.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams gan Ir.lv, gan Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt šo podkāstu – abonēt Ir https://ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Vairāk par Jelgavā notikušajām traģiskajām dzemdībām un Pirmo evanģēlisko Jēzus daudzi lasi https://ir.lv/2020/01/08/dieva-griba-pari-visam/

 

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu