Itāļi, Ādaži un kalēji • IR.lv

Itāļi, Ādaži un kalēji

Ādažu saviesīgās dzīves centrs — gastrobārs Klaips piedāvā street food iedvesmotus ēdienus. Publicitātes foto
Linda Tellgrena, Lindasvirtuve.lv

Ja gribas izkāpt no mājas čībām, mazliet uzposties un ļauties ziemas apskāvieniem, iesakām vietas, kur baudīt kafiju, Itālijas gardumus, Latvijas alu un doties mazā izbraucienā prom no galvaspilsētas

Magnēts Pierīgā

Ādažu saviesīgās dzīves centrs — gastrobārs Klaips piedāvā street food iedvesmotus ēdienus.
Publicitātes foto

Pierīgas kulinārajā kartē iemirdzējusies jauna vieta. Ādažu gastrobāra Klaips slava izplatījusies ne tikai tuvākajā apkaimē, bet nu jau līdz galvaspilsētai. Ceļu uz šejieni mēro ne tikai vietējie vai garāmbraucoši tūristi, bet brīvdienās pusdienās speciāli brauc ģimenes, ierodas draugi uz saviesīgu pasēdēšanu. 

Kas īsti ir gastrobārs, un kādus ēdienus šeit meklēt? Klaipa koncepta autori ir pazīstamā Rīgas restorāna Bibliotēka 1 vadītājs Oskars Skara kopā ar ādažniekiem Niku Saknīti un Rolandu Dinkovu. Viņu mērķis — radīt vietu ar patīkamu atmosfēru, kurā piedāvā šobrīd populārajam street food konceptam atbilstošus ēdienus. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu