VIDEO: Uzņēmēja Aizputē: “Arī mēs mazajās pilsētās varam” • IR.lv

VIDEO: Uzņēmēja Aizputē: “Arī mēs mazajās pilsētās varam”

Uzņēmēja Karīna Gūtmane. Publicitātes foto

“Mēs dzīvojam lauku teritorijā un gribējām gatavot savus produktus vietējiem. Mēs nodomājām – aizputnieki arī var! Mēs taču neesam sliktāki!” stāsta uzņēmēja Karīna Gūtmane, kuras uzņēmums gatavo konditorejas izstrādājumus.

“Mēs maksājam nodokļus no katra eiro, kas ienāk mūsu kontā. Mums ir jāmaksā nodokļi, jo ir jādomā par saviem vecākiem, vecvecākiem un arī par sevi. Mēs citādāk nemākam,” saka Karīna.

“Mēs esam tie, kas veido Latviju. Manu paziņu lokā ir daudz jaunu uzņēmēju, kuri veido Latvijas nākotni. Arī mēs mazajās pilsētās varam,” uzskata Karīna.

“Mēs dzīvojam ļoti labā valstī. Dzīvojam skaistā valstī un skaistā pilsētā. Esam gatavi šeit palikt, darboties un pierādīt, ka ir labi dzīvot Latvijā un mazajās pilsētās.”

Projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju.

Projektu TUESI.LV 100+ īsteno biedrība NEXT ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta saturu atbild biedrība NEXT.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu