Video: stāsts par muižas saimnieku Jāni Avotnieku • IR.lv

Video: stāsts par muižas saimnieku Jāni Avotnieku

Jānis Avotnieks. Foto: tuesi.lv

Latvijas iedvesmas stāstu vietnē TUESI.LV publicēts video par muižas saimnieku Jāni Avotnieku Jelgavas novadā. “Muiža ir liela saimniekošana ar būvēšanu, dārza iekopšanu un viesu gaidīšanu. Tas ir fantastisks mikss, ko pilsētā nevarētu baudīt,” saka Jānis Avotnieks.

“Viesi ir laime. Ja pie tevis ir viesi, tad mājā ir svētība. Šeit notiek dzīves svinēšana,” uzsver Jānis, “man patīk katru dienu izdarīt vienu labu lietu, un izdarīt mazliet labāk, nekā citi to sagaidītu. Mums ir spēks, bet mēs to pārāk daudz dodam prom. Mums tas ir jāatstāj mājās. Labāk ir izdarīt kaut ko savai zemei, nevis smukai bildei instagramā. Mēs pazudīsim, bet tā vieta paliks.“

Projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju.

Projektu “TUESI.LV 100+” īsteno biedrība “NEXT” ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta saturu atbild biedrība “NEXT”.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu