VIDEO: Projektu vadītāja Lielvārdē: “Mēs te jūtamies droši” • IR.lv

VIDEO: Projektu vadītāja Lielvārdē: “Mēs te jūtamies droši”

Zita Bērziņa, projektu vadītāja. Publicitātes foto

“Ir ļoti forši strādāt ar cilvēkiem. Kāds tu pats esi, tādus cilvēkus satiec. Tas ir pats skaistākais – tu nevari nekur krist, jo tev apkārt ir cilvēki,” stāsta projektu vadītāja Zita Bērziņa Lielvārdē.

“Galvenais ir paskatīties uz lietām, kuras mums ir, būt pozitīviem, komunicēt, pašiem iedvesmoties un atbalstīt citam citu. Es novēlu katram atrast tādu vietu un brīdi, kad tu jūties laimīgs,” aicina Zita.

“Mēs katrs esam ļoti interesants, runājam vienā valodā, esam vienā teritorijā un esam piedzīvojuši vienu vēsturi. Es nedalu – Vidzeme, Kurzeme, Zemgale, Latgale, Sēlija. Manuprāt, mēs esam latvieši,” uzskata Zita.

“Lielvārde ir mana dzimtā pilsēta. Te ir mani vecāki un vecvecāki, manas saknes ir Lielvārdē. Šī ir perfekta vieta, kas balansē starp laukiem un pilsētu. Man ir prieks, ka lielvārdieši nebaidās paust savu viedokli. Mēs te jūtamies droši. Arī man Lielvārde ir droša vieta.”

Projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu