Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

Suņa ceļojums
Sonora Broka

ooo Suņa ceļojums / A Dog’s Journey. Pēc amerikāņu rakstnieka Viljama Brūsa Kamerona romāna motīviem veidotais ekranizējums ir filmas Suņa dzīves jēga turpinājums. Šoreiz suns Beilijs piedzīvo neticamu ceļojumu caur daudzām dzīvēm un arī dažādu suņu sugu veidoliem, lai tikai būtu kopā ar saimnieci Sīdžeju. Labestības caurstrāvotais stāsts par pieaugšanu un dvēseļu ceļojumu patiks gan tiem, kam gāja pie sirds iepriekšējā filma, gan tiem, kas lūkojas pēc labākajās Holivudas ģimenes filmu tradīcijās ieturēta stāsta. Kino no 14. jūnija.

Jautrās pīles / Quackerz. Koša un atraktīva animācijas filma par Militārajām Meža pīlēm, kas kļūdaini nosēžas Ķīniešu salā, domājot, ka tās ir Havaju salas. Uz salas notikumi iegūst straujus apgriezienus — izraisās konflikts starp Meža pīlēm un vietējām Mandarīnpīlēm, taču abu karojošo pušu jaunieši ir noskaņoti romantiski, un visus gaida vēl lielāks izaicinājums — stāšanās pretī kopējam ienaidniekam, raganai, kas nozagusi Saules pīli, lai iegūtu mūžīgo jaunību un skaistumu. Neesmu redzējusi. Kino Bize 16. jūnijā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu