Izsludina pusmiljona eiro lielu atlīdzību par Mārtiņa Bunkus slepkavības atklāšanu • IR.lv

Izsludina pusmiljona eiro lielu atlīdzību par Mārtiņa Bunkus slepkavības atklāšanu

2
Mārtiņš Bunkus. Publicitātes foto

Nogalinātā zvērināta advokāta Mārtiņa Bunkus ģimene pirmdien izsludinājusi 500 000 eiro atlīdzību par slepkavības īstenotāju, pasūtītāju un atbalstītāju izdošanu. Atlīdzība izsludināta vienlaicīgi 30 valstīs, izmantojot plašsaziņas līdzekļus un paziņojumus interneta sociālajos tīklos, Ir informēja Kristaps Bunkus.

Izsludinot atlīdzību, Mārtiņa Bunkus ģimene cer veicināt M.Bunkus slepkavības izmeklēšanu un panākt, ka atrasti tiek ne tikai slepkavības izpildītāji, bet arī pilns tās pasūtītāju un atbalstītāju loks. Personas, kuru rīcībā ir vērtīga informācija, tiek aicinātas sazināties pa tālruni: + 371 24 339 339 vai e-pastu: [email protected]. Anonimitāte tiek garantēta.

M.Bunkus ģimene lūdz sniegt jebkādu informāciju par M.Bunkus slepkavības pasūtītāju, izpildītāju un atbalstītāju identitāti, atrašanās vietu, to pārvietošanās maršrutu pirms un pēc 2018. gada 30. maija un jebkādu citu informāciju par pasūtītāju, izpildītāju, atbalstītāju un/vai to saistīto personu darbībām. Atlīdzība tiks izmaksāta no Bunkus tuvinieku līdzekļiem.

“Mārtiņa Bunkus slepkavība apliecina, ka ietekmīgas personas savas intereses Latvijā spēj brīvi realizēt ar brutālām un bandītiskām metodēm. Līdz šim brīdim nedz slepkavības izpildītāji, nedz pasūtītāji nav atrasti. Tāpēc mēs, Mārtiņa ģimene, vēlamies atbalstīt izmeklēšanu un izsludinām atlīdzību, turklāt darām to starptautiski – valstīs, kur, iespējams, atradās vai varētu atrasties nozieguma izpildītāji, pasūtītāji vai atbalstītāji,” saka Kristaps Bunkus, nogalinātā Mārtiņa Bunkus brālis.

Lai notiktu profesionāls un godprātīgs M.Bunkus slepkavības izmeklēšanas process, ģimene aicina atsaukties jebkuru personu, kuras rīcībā ir informācija par personām, tai skaitā bijušajiem un/vai esošajiem politiķiem, valsts amatpersonām u.c. personām, kuras, iespējams, liek vai ir likušas jebkādus šķēršļus M.Bunkus slepkavības izmeklēšanas gaitai. Arī par šādu personu iespējamo nolaidību un/vai pretlikumīgu rīcību, tai skaitā par ļaunprātīgu dienesta stāvokļa izmantošanu, korupciju, izspiešanu un krāpšanu saistībā ar M.Bunkus slepkavību un/vai tās izmeklēšanas gaitu.

Izsludinātās atlīdzības rezultātā saņemtās informācijas apstrādei Mārtiņa Bunkus ģimene sadarbojas ar profesionāliem juridisko pakalpojumu sniedzējiem, kas nodrošinās pilnu informācijas konfidencialitāti un sadarbību ar valsts izmeklēšanas iestādēm.

Mārtiņa Bunkus ģimene turpinās neatlaidīgus centienus, lai atklātu noziegumu neatkarīgi no tā, cik laika tas prasīs.

Pilnu informāciju un video lasiet un skatieties https://jfmb.eu/.

 

Komentāri (2)

J.šveiks 10.12.2018. 17.38

no pasūtītāja var izspiest miljonu par neziņošanu , tāka menti rukājat.

0
0
Atbildēt

1

    QAnon > J.šveiks 10.12.2018. 17.57

    Milicija, kā tikai viena no Solncevas brigāžu struktūrvienībām, neregulē noziedzību un neviens netaisās atskaitīties Kazlovskim par pasūtītāju.
    Jautājums, cik IeM vadība ir suverēna pār ienākumiem no Valsts nodrošinājuma aģentūrai nodotām cigaretēm, alkoholu, narkotikām, kontrafakta produkciju un visu pārējo?

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu