Fotogēniski un veselīgi

Katrīnas avokado grauzdiņi ar kazas sieru un čili mērci. Klāt apcepts lapu kāposts ar tahini mērci
Ilze Vītola
Print Friendly, PDF & Email

Instagram diktē gastronomiskās tendences

Vispirms nobildēt un tad pacelt dakšiņu! Šo ieradumu pazīst daudzi kafejnīcu un restorānu apmeklētāji. Arī mājās gatavotas maltītes vairs neaprobežojas tikai ar dillēm un pētersīļiem rotātiem salātiem. Ēdiens tiek noformēts tā, lai labi izskatītos bilžu vietnē Instagram. Tāpat Instagram sācis iespaidot to, ko liekam mutē. Jau labu laiku Rīgas ēstuvju ēdienkartēs lasāmi tādi nosaukumi kā «asaī bļoda», vitrīnās izkārtoti koši čia sēklu pudiņi, bet Vecrīgas ielas piepilda pusaudži, kas mielojas ar burbuļainām vafelēm.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu