Vējonis tautas sapulcē saņem asu kritiku (papild.) • IR.lv

Vējonis tautas sapulcē saņem asu kritiku (papild.)

95
Sieviete ar plakātu piketā pie Ģeenerālprokuratūras ceturtdien. Foto: Zane Bitere, LETA

Vairāki simti cilvēku pie Rīgas pils mudina uzlabot Latvijas politisko vidi pēc “oligarhu sarunām”

Ceturtdienas vakarā Jaunās konservatīvās partijas (JKP) rīkotās tautas sapulces dalībniekus uzrunāja arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis, atkārtoti aicinot “oligarhu sarunu” dalībniekus pašus vērtēt savu politisko atbildību, taču tika izūjināts un asi kritizēts, pieprasot no prezidenta skaidrāku un stingrāku nostāju pret “oligarhu sarunās” iesaistītajām personām, ziņo LETA.

Vējonis bija ieradies uz sapulci, taču uzstāties nebija plānojis. Politiķis uz skatuves tika uzaicināts ar vārdiem, ka beidzot pienācis laiks saņemt atbildes no prezidenta. Vējoni, kāpjot uz skatuves, pavadīja skaļi pasākuma dalībnieku saucieni.

Uzrunā Vējonis pateicās cilvēkiem par piedalīšanos tautas sapulcē un viedokļa paušanu, uzsverot, ka pasākuma apmeklēšana liecina, ka iedzīvotāji ir par tiesisku valsti. Politiķis atkārtoja pirms pāris dienām teikto, ka katram “oligarhu sarunās” iesaistītajam ir jāizdara secinājumi un jāuzņemas atbildība.

“Jūs esat par tiesisku, stipru valsti, es esmu par stipru, tiesisku valsti, tātad mēs kopā esam par stipru, tiesisku valsti. Mēs esam arī par atklātu sabiedrību, brīviem, neatkarīgiem medijiem, un, protams, ka stipras valsts pamatā ir tiesiskums,” piebilda Vējonis.

Vējonis atkārtoti teica, ka viņam Rīdzenes sarunas nav “absolūti pieņemamas”. “Mēs esam vienā laivā un mēs visi raudzīsimies, lai sarunu izvērtēšanas process notiktu stingri, pēc tiesiskiem principiem. Es esmu pārliecināts, ka šodienu notikumi palīdzēs mums būs labākiem un kopā veidot stiprāku valsti,” sacīja Vējonis.

Vējonis norādīja, ka iesaistītajiem pašiem jāizvērtē sava atbildība, uz ko saņēma izūjināšanu un izsaucienus: “Mugurkaulu!”

Jau ziņots, ka Jaunās konservatīvās partijas (JKP) tautas sapulcē par tiesiskumu ceturtdienas vakarā pie Rīgas pils bija pulcējušies gandrīz tūkstotis cilvēku, kuri pauda neapmierinātību ar valsts politisko vidi, kura atklājusies publiskotajās “oligarhu sarunās”.

Sapulces sākumā tika nolasīts manifests, kura deklamēšanas laikā sapulcei pievienojās arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis. Viņa ierašanās tika sagaidīta ar ovācijām.

Sapulces gaitā uz laukumā esošas skatuves kāpa dažādi cilvēki, kuri, piemēram, pieprasīja zemkopības ministra Jāņa Dūklava (ZZS) un satiksmes ministra Ulda Auguļa (ZZS) demisiju. Pēc šiem izsaucieniem sekoja atbalstoši sapulces dalībnieku saucieni.

Daudzi pasākuma dalībnieki rokās tur plakātus, uz kuriem redzami tādi uzraksti kā “Pieprasām Kalnmeiera atkāpšanos!”, “Nost ar “Saskaņu, Nacionālo apvienību, “Vienotību” un ZZS!”, “Deputāti, ieklausieties tautas viedoklī!”, “Mēs neļausi aizmirst!” un citi.

Lielākā daļa pasākuma dalībnieku ir vecāka gada gājuma cilvēki, taču viņu vidū ir arī māmiņas ar bērnu ratiem, kā arī kāds muzikants ar ģitāru. Uz tautas sapulci ieradies arī Rīgas domes “Vienotības” frakcijas priekšsēdētājs Vilnis Ķirsis, partijas “Latvijas attīstībai” valdes priekšsēdētājs un Rīgas domes deputāts Juris Pūce, juriste Ieva Brante, kā arī citi sabiedrībā pazīstami cilvēki. Dažiem no viņiem rokās ir Latvijas karogi.

Kā ziņots, ka viesnīcā “Rīdzene” noklausītās politiķu un uzņēmēju sarunas kalpoja kā viens no galvenajiem pierādījumiem tā dēvētajā oligarhu lietā, kas tika ierosināta 2011.gadā pēc Krimināllikuma pantiem par kukuļņemšanu, kukuļdošanu, noziedzīgi iegūtu finanšu līdzekļu legalizēšanu, dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu un valsts amatpersonām likumā noteikto ierobežojumu pārkāpšanu.

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) šo lietu izmeklēja vairākus gadus, tomēr izrādījās, ka noklausītās sarunas nav pietiekams pierādījums apsūdzību celšanai, tāpēc kriminālprocess KNAB un prokuratūrā tika izbeigts.

(papildināta no sākuma)

Komentāri (95)

Anonīms 13.07.2017. 22.56

Pasākums bija ļoti izdevies. Žēl, ka naciķi nebija atnākuši , jo tad viņi redzētu, kā ir jāorganizē protesta mītiņi vai sapulces.

Manuprāt, izcili labi uzstājās Beitneres kundze, jo viņa izteica to, ko pirmais publiski pauda ministrs Rinkevičš – ka mums ir jābūt modriem, jo 1940.gadā mēs akli uzticējāmies varai, kura mūs nodeva likuma un tiesiskuma ietvaros. Vispār – viņas runa būtu publicēšanas vērta.

Otrā vietā es liktu Cālīša kungu – viņa uzsvaru uz to, ka valsti nedrīkst vadīt amorāli cilvēki un ka mums ir jābūt tik morāli spēcīgiem, lai to nodrošinātu. Ļoti pateicīga viņam esmu par to, ka turpmāk mums kagtru mēnesi 13.datumā jātiekas, lai mēs būtu nomodā , kas ar mums notiek.

Trešais runātājs, kura runa mani aizkustināja bija R.Putnis – par medijiem , un tas , ka viņš skaidri un gaiši pateica paldies IR un nokaunināja NRA. Uzsvēra mediju lomu un to, ka pārmaiņas nebūs iespējamas, ja nenotiks pašattīrīšanās medijos . Paldies – ļoti svarīgi. Tā nu sagadījās, ka īsi pirms tam ar dīvaini kretīnisku izteiksmi sejā man pagāja garām viens NRA žurnāists un raktsnieks …. bet nu labi …. turpat arī kakliņus izstiepušas bija Dienas meitenes … viegli jau nosodīt, bet es domāju, ka mums kā sabiedrībai ir jāspēj sarunāties, jāspēj uzklausīt vienam otru ….

Kad Cālītis teica, ka oligarhi nav ne trīs, ne pieci, ne tūkstotis , bet vesels tīkls – tad es to uztvēru kā ideju par to, ka mēs kā sabiedrība jau apzināti vai neapzināti to oligarhu un poltimafijas varu esam pieļāvuši un pašiem ar to jātiek galā tiesiski un civilizēti, bet neviens nesola, ka tas notiks rīt vai parīt ap pusdienlaiku

Katrā ziņā – es biju dziļi gandarīta un esmu ļoti cerīgi noskaņota

Vajag tikt rakt un tad jau būs rezultāts

+13
-3
Atbildēt

4

    edge_indran > Anonīms 14.07.2017. 00.19

    —————-

    Vairāki simti cilvēku pie Rīgas pils mudina uzlabot Latvijas politisko vidi pēc “oligarhu sarunām”.

    =======================================================================================

    Tautas sapulce (13.07.2017.) tiks ierakstīta LV vēstures grāmatās līdzās tautas manifestācijai «Par tiesisku valsti Latvijā” Mežaparkā, 07.10.1988.

    https://www.youtube.com/watch?v=7eUAH2U3Q6M

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    basta > Anonīms 14.07.2017. 05.09

    to Skaisle

    “Pasākums bija ļoti izdevies. Žēl, ka naciķi nebija atnākuši”

    Kad esi redzējusi naciķus pidarasu pasākumos?

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    andrejs > Anonīms 14.07.2017. 09.37

    Pasākums bija ļoti izdevies :)))

    —————-

    Izdevies gan, bet līdz 12199 balsīm vēl ir kur augt, es pat nerunāju par 120 tūkst. parakstiem

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Anonīms 14.07.2017. 09.24

    basta – es biju naciķu pasākumā – pretbēgļu mītiņā – pēc vakardienas tautas sapulces – mana pārliecība par to, ka naciķi izvaro un mīda kājām latviešu nacionālista godu, cieņu un reputāciju – tikai nostiprinājās –

    +4
    0
    Atbildēt

    0

lno 13.07.2017. 21.29

andrejs, Ēriks. Jūs esat NA atbalstītāji?:) Ko tad gvelžat par veco zupu, neesat lasījuši, ko par sarunām teikuši Dzintars un Mūrniece? Tātad veco TB/LNNK Lemberga kalpu atbalstītāji. Vai nu esat blēži, vai apbrīnojami stulbi, ar tādiem tikai valsti norakt, ne par valodu vai latviešu skolām cīnīties. Vairāk man jums nav ko teikt, tālāk sekotu necenzējama leksika.

+12
-3
Atbildēt

20

    Ēriks > lno 13.07.2017. 21.33

    Nevajag jau ar,nepūlies.Tad jau redzēs,kas no tā visa izšķilsies.

    Starp citu,cik tajā demonstrācijā bija NA atbalstītāju?

    0
    -5
    Atbildēt

    0

    basta > lno 13.07.2017. 21.48

    to lno

    “Tātad veco TB/LNNK Lemberga kalpu atbalstītāji.”

    Vai tiešām iedomājies, ka krievu armijas pulkvežu un majoru dirsā drāzto organismu viedoklis var būt nozīmīgs?

    0
    -5
    Atbildēt

    0

    andrejs > lno 13.07.2017. 21.53

    redzi, lno, vakar valdulis teica, lai runājot tikai savā vārdā. 12199 balsis par okupācijas pieminekļa nojaukšanu – tā, pēc valduļa domām, taču arī nav tauta. 120 tūkst. savāktu parakstu par krievu skolu slēgšanu – arī sīkums (labi, ka provokācija neizdevās, vai ne?).

    p.s. Man ir tikai viena balss ar ko cīnīties.

    p.p.s. Ceru, ka arī šai sapulcei nav neka kopīga ar “tautas” balsi. Kādam ir svarīgi lai noņem AUguli un Dūklavu, man – lai tiesā Dombrovski un Straujumu

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    basta > lno 13.07.2017. 21.53

    to Ēriks

    “Starp citu,cik tajā demonstrācijā bija NA atbalstītāju?”

    Vai pidarasu praidā redzēji NA atbalstītājus?

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    basta > lno 13.07.2017. 21.39

    to lno

    Ko vari dirst pulka poļitruka mīluli, ja valsts nozagšanas megaprojektu rīkotāji vēl nav aizgājuši uz pārstrādi?

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    edge_indran > lno 14.07.2017. 00.02

    ————

    Ja atgūtie īpašumi izpārdoti, tad pa fikso jālaiž prom….

    http://brandonmarinoff.com/wp-content/uploads/2014/02/Immigration-Attorney-Colorado-1024×708.jpg

    Neskaitāmi nekustamie īpašumi un uzņēmumi tiek pārdoti Krievijas iedzīvotājiem un uzņēmējiem..(..)Kā aģentūrai LETA pauda Beitnere, (..) ir rūgti noraudzīties uz to, kā Jūrmalā tiek izpārdoti īpašumi. Īpašs sarūgtinājums ir uzzinot, ka māju un zemi, kas savulaik piederēja pirmā Latvijas Republikas prezidenta Jāņa Čakstes mazmeitām Annai Justīnei Čakstei-Rollinsai un Katrīnai Čakstei-Vilsonei, iegādājusies Krievijas premjerministra Dmitrija Medvedeva preses sekretāres Nataļjas Timakovas ģimene.” Sociālantropoloģe [D.Beitnere-LaGalla]: Izpārdot savu zemi ir netālredzīgi

    http://www.la.lv/socialantropologe-izpardot-savu-zemi-ir-netalredzigi/

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    basta > lno 13.07.2017. 22.05

    to Valdis

    Kad čekas ziņotājam lno piezvana viņa kurators, viņš loģiski kļūst par tavu domubiedru.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    basta > lno 14.07.2017. 04.52

    to Valdis

    “Latvieši ir krievi.”

    Ko gan tu, smerdeli, no sevis esi iedomājies. Līdz homo sapiens tev vismaz 100 000 gadus evolucionēt.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    basta > lno 14.07.2017. 04.47

    to vvilums

    “Man tomēr ir cerība, ka ledus sakustējās”

    Nekas nav sakustējies. Vienotības un SC izdzimteņi zags, kamēr tos neaizskalos politiskā kanalizācijā, vai vienkārši neatšaus.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    edge_indran > lno 14.07.2017. 00.46

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    andrejs > lno 13.07.2017. 22.10

    plakāts: “Nost ar “Saskaņu, Nacionālo apvienību, “Vienotību” un ZZS!”

    kurš ir Tavs Dinamo?

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Ēriks > lno 13.07.2017. 22.01

    Valdulis,starp citu,teica,ka nacionālistu partijas esot marginālas,tā ka ir īstā kompānija.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > lno 13.07.2017. 23.30

    vvilums,

    Paldies Tev!

    Tu zini, esmu daļa arī no citas zemes, kur man ir labi. Kas man var būt kopīgs ar šiem te krievlatviešiem, kuri mīl zagļus un bandītus? Un, kad redzu, ka mūsu, kas to nav gatavi pieņemt ir tik maz, kam tas viss? Ko te vairs darīt? Prom! Prom! Arī tev laiks domāt un bračkam… Mēs nepiederam šīm nožēlojamām vergu dvēselēm…

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > lno 13.07.2017. 23.02

    Vvilums

    Pie velna!

    Latvieši ir krievi. Es neesmu latvietis. lai viņiem tiek viņu laime zem kremļa. Es gribu prom.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Es > lno 14.07.2017. 00.05

    Rau! Arī pagātnes miskastes vāks pavērās un izlīda edge – peksis… Ielec tu komunisma atlieka to bildi ar gotiņu un es ielikšu to, kur tev pakaļu laiza…

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    lno > lno 13.07.2017. 22.04

    andrejs. Tev ir svarīgs tikai savs Dinamo, ne valsts.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    vvilums > lno 13.07.2017. 23.23

    Valdis.Man būtu žēl zaudēt tādu latvieti, kāds esi tu.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > lno 13.07.2017. 21.52

    lno

    Vai tiešām esam vienos ierakumos? Esmu lepns, ja tā!

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    vvilums > lno 13.07.2017. 22.38

    Valdis. Redzi,par Ino tu būsi kļūdījies ,iespējams arī par šodiendienas pasākumu nozīmīgumu arī. Man tomēr ir cerība, ka ledus sakustējās, nu labi, var būt tikai ieplīsa.
    Ir dzirdamas, kaut vārgas, balsis LTV, LR portālos par to, ka sabiedrība negrib samierināties. Lai cik bezcerīgā situācijā bija Ukrainā, pašlaik viņi,gribētos tekt,ir neuzvarami.
    Nesen man ienāca doma galvā par to ka valstikumu mums atjaunot 90-jos bija daudz vienkāršāk par to kā pieveikt tautai verga dvēseli sevī. Bībelē teikts 40 gadi, labi vēl,ja tik vien.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > lno 13.07.2017. 23.22

    Valdiņ, uzkāp savā Pegazā un izlaid līkumu pa zvaigžņoto Debesi – to virs mākoņiem

    es zināju, ka nebūs daudz cilvēku , es zinu , ka nekas nenotiek tā uzreiz un ka nekad nebūs tā kā ir bijis , ka uzticību vieglāk ir pazaudēt , nekā atgūt

    bet sapulce izdevās un katra nākošā izdosies vēl labāka

    +4
    0
    Atbildēt

    0

lno 13.07.2017. 22.02

+7
-1
Atbildēt

17

    basta > lno 14.07.2017. 11.42

    to Valdis

    “Tagad viņi to zin, ka esam tik vien, cik esam…”

    Dzēris sludināja, ka pidarasu esot 10%, es domāju, ka daudz mazāk.

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    basta > lno 14.07.2017. 11.48

    to vvilums

    “Nu pirmajā brīdī Bastu noteikti iecels par kultūras ministru”

    vai pidarasi atjaunotā Latvijā joprojām sev cer saglabāt arī iekšlietu ministriju?

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    basta > lno 14.07.2017. 05.04

    to Valdis

    “lai teiktu NĒ tai kremliskai Latvijas pārvēršanai par oligarhu “iebraucamo vietu”…”

    Kur vēl kremliskāku, ja tādi organismi, kā VVF, Zatļers, Dombrovskis, Kampars, Zaķis, Rinkēvičs un Kazlovskis joprojām maitā mūsu planētas gaisu?

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    edge_indran > lno 14.07.2017. 00.43

    —————–

    Tikšanās vietu mainīt nedrīkst!

    2018 G20 Buenos Aires summit

    https://www.youtube.com/watch?v=xAKm3QpzS7s

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > lno 13.07.2017. 23.18

    vvilums

    Netici! Nekā mēs nepanācām. Gribule ir viņu domu paudēja un klusējošā vairākuma domu paudēja, i-neta troļļu mamma. Ir laiks posties prom. Es gribu, lai visus šitos bastus, andrejus un ērikus vispirms ielīksmo krievu tankii, bet tad viņus sakropļo Rīgas Donbasa KGB pagrabos. Es gribu, lai viņi dabū to, ko tagad vēlas te panākt. Es vēlos tikai pats to visu skatīties pa kadas r-Eiropas TV…

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    andrejs > lno 14.07.2017. 09.04

    valdis: Man šodien rūgtums..

    —————————-

    Man ar bija rūgtums, kad krievmīlis Rinkevičs ar Vienotības klusējošu atbalstu izmeta miskastē manu balsi par okupācijas monumenta nojaukšanu.

    Rūdies, valdi…

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    edge_indran > lno 14.07.2017. 00.13

    ————-Valdis:”… Es vēlos tikai pats to visu skatīties pa kadas r-Eiropas TV…”

    ========================================================================================

    Būs vēl citi G20 saieti, tad varēs atkal skatīties “brīvās pasaules” realitātes šovus ar “brīvo cilvēku” piedalīšanos.

    N24 Nachrichten – G20 in Hamburg: “Welcome to Hell”-Demo ist auf dem Weg

    https://www.youtube.com/watch?v=mEjcKNXXGg0

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    lno > lno 13.07.2017. 23.38

    Valdis. Par daudz šodien esi uzvilcies. Paskat cik mierīgi ir riņķī apkārt, vvilums. Skaisle arī nomierinājusies, vēl tikai naciķi traucē:):):)

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > lno 14.07.2017. 00.00

    vvilums

    Ir forši, ka tu spēj pasmieties… Man šodien rūgtums…

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > lno 13.07.2017. 23.58

    lno

    man nav tādu “naciķu”, jo gadiem mani sauca par naciķi. Ir tikai kremļa pakalpiņi….

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > lno 14.07.2017. 11.27

    es arī ceru un tieši tāpēc es noriju aizvainojumu par to ka Krauze uz interviju aicina , manuprāt, korumpēto Gundegu Repši un aizgāju un piketā parakstījos par Kanlmeieira atlaišanu, jo bez tīras un stipras tiesu varas ne tavi, ne mani problēmjautājumi netiks atrisināti. Es pavisam noteikti biju pret Abrenes atdošanu un man pavisam noteikti nav pieņemams,ka mums Rīgā ir Uzvaras bulvāris, kurš aizved pie pienekļa okupantiem

    bet – pirmais, ko es darītu ja iestātos NA – cīnītos, ka par oficiālu piemiņas dienu tiek palsudināta Litenes upuru un 1940. Baigā gada pieminēšana – ebreju upuriem svēcītes pie Brīvibas pienekļa dedzināja – latvieši – par saviem upuriem – noklusē – kautrējas –

    Ja tu kā patriots nevari nogāzt okupnatu pieminekli – tu vari darīt to, ko tu vari – uzturēt dzīvu vēsturisko atmiņu – es tev piekritīšu, ja būšu vēl Latvijā – iešu palīgā – jautājums – kāpēc šī saeima ne santīma nepiešķīra Litenes upuru un 1940.gada upuru vēstures izpētei?

    Kas vienotība vainīga?

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > lno 14.07.2017. 00.16

    Skaisle, lno, vvilums un citi,

    kas šodien bija!

    Paldies Jums! Esmu lepns, ka esam! Lai vai kadām partijām sevi pieskaitītu, lai vai kādas idejas aizstāvētu, bet bijām kopā šodien, lai teiktu NĒ tai kremliskai Latvijas pārvēršanai par oligarhu “iebraucamo vietu”… Esmu lepns, ka tomēr esam!!! Ja zaudēsim pavisam savu valsti, tad tiksimies kaut kur pēc “kara”, kur Šveiks to piedāvāja Vodičkam… Būšu pagodināts jūs sastapt!

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Es > lno 13.07.2017. 22.27

    lno

    Un, nez vai savāks. Mūsu ir par maz! :((((

    Tagad viņi to zin, ka esam tik vien, cik esam…

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    andrejs > lno 14.07.2017. 09.45

    norādot,ka tajās ir norādes uz iespējamo sazvērestību pret valsti – par slepenu Krievijas varas nostiprināšanu Latvijā.

    —————–

    tas ir labi. Ceru, ka tiks nopietni izmeklēta robežlīguma noslēgšana un viss kas ar to saistīts. Un slēdzēji un atbalstītāji tiks tiesāti.

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    vvilums > lno 13.07.2017. 23.30

    Valdis. Nu pirmajā brīdī Bastu noteikti iecels par kultūras ministru lugandoni, Ēriku noteikti arī par galveno zābaku tīrīšanas nodaļā.

    +6
    -1
    Atbildēt

    0

    vvilums > lno 13.07.2017. 22.45

    Ir cerība, ka kādam ZZS vēl ir sirdsapziņas kripatiņa. Gribuli- valsts nodevēju atmetot tie spēja kaut nedaudz pašattīrīties, un to mēs kopistiski panācām, tā vismaz gribētos ticēt.

    +5
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > lno 14.07.2017. 09.20

    andrej – tā mana sajūta ir tāda, ja tu būtu man te tuvumā – es tev uzsistu vai pa pleciem, vai galvu, bet es tev uzsistu , lai tu nokāp no tās uzkārušās plates – nu tu pats vairs nefiltrē , ko tu raksti – kur tava loģika? aizvainojums to nomācis?

    Ja esošā vara tavu iniciatīvu neatbalstīja – vai tad loģika nav tāda, ka jāmēģina ar jaunām metodēm mainīt situāciju

    Es Rinkeviča vietā rīkotos tapat, tavi naciķi bīda un saeimā caursit kremļa likumus, bet vienotība , lai nojauc kremla pieminekli? Tiešām?

    Rinkevičš ir pirmais valstsvīrs, kurš tieši un atklāti putina krievijai pateica – rokas nost no Latvijas !

    Pirmais politiķis, kurš reaģēja uz oligarhu sarunām, norādot,ka tajās ir norādes uz iespējamo sazvērestību pret valsti – par slepenu Krievijas varas nostiprināšanu Latvijā. Vai tiešām tu to nespēj novērtēt?

    Nē – nu tad piedod, es tev palidzēt nevaru – ir diagnozes, kuras vispār neparedz ārstēšanu un izārstēšanu.

    Es domāju, ka es esmu lielāka Latvijas patriote gan par tev, gan par visiem jums naciķiem kopā ņemot. Godīgi – bez pārspīlējuma ironijas vai muldēšanas.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu