Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

4

Nedēļas notikumi Latvijā


Par Latvijas nacionālās aviokompānijas
airBaltic pastarpinātu mazākuma akcionāru kļuvis Dānijas uzņēmējs Larss Tūsens, kurš no līdzšinējā vācu investora Ralfa Dītera Montāga-Girmesa pārņēmis 20% kapitāldaļu līdzīpašnieci SIA Aircraft Leasing 1. Sevi Tūsens raksturo kā finanšu, nevis stratēģisko investoru, kuram nav intereses iegūt lielāku daļu airBaltic akciju.

Jūrmalas siltuma darījumā, par kuru kriminālprocesu nesen sācis Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs, iesaistīto vidū ir gan bijušais Jūrmalas mērs Gatis Truksnis, gan viņam pakļautās amatpersonas un uzņēmēji. Amatpersonas organizējušas slepenas tikšanās, lai spriestu par darījumu, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums De facto.

Ģenerālprokuratūra sākusi kriminālprocesu par 200 000 latu kukuļa došanu Daugavpils domes deputātam, lai viņš atbalstītu domes priekšsēdētāja atcelšanu no amata 2009.gadā. Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis, kurš 2009. gadā kļuva par Daugavpils pilsētas domes vadītāju, lietu dēvē par safabricētu. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu