Kremlis liek valsts medijiem beigt slavināt Trampu • IR.lv

Kremlis liek valsts medijiem beigt slavināt Trampu

48
Foto: KAI PFAFFENBACH, REUTERS

Krievijas prezidenta administrācijā šo rīkojumu paskaidrojusi ar to, ka krievu skatītājus vairs neinteresē Trampa darbības detaļas prezidenta amatā. 

Kremlis devis rīkojumu Krievijas valsts medijiem beigt “pieglaimīgi” runāt par ASV prezidentu Donaldu Trampu,  aģentūras “Bloomberg” vēstīto citē LETA

Kā aģentūrai pavēstījis viens no informētiem avotiem, šis rīkojums attiecas uz valsts telekanāliem. Pēc viņa teiktā, Krievijas prezidenta administrācijā šo rīkojumu paskaidrojusi ar to, ka krievu skatītājus vairs neinteresē Trampa darbības detaļas prezidenta amatā. 

“Bloomberg” norāda, ka Kremļa pavēle liecina par tā pieaugošo satraukumu par to, ka jaunā ASV administrācija būs mazāk draudzīga nekā cerēts sākumā. Par šāda rīkojuma pastāvēšanu “Deutsche Welle” slejā raksta arī Krievijas žurnālists Konstantīns Egerts. Pēc viņa teiktā, Krievijas valsts mediju uzņēmums VGTRK, kurā ietilpst arī telekanāls “Rossija”, saņēmis rīkojumu, kura būtību var izteikt ar frāzi “Trampa vairāk nav”. 

“Tuvākajā laikā galvenais Krievijas valsts telekanāls vēstīšanu par notiekošo ASV samazinās līdz minimumam. Politisko sarunu šovu prokremliskie dalībnieki sāks runāt, ka vienmēr bijuši pārliecināti – nekādu būtisku pārmaiņu ar Donalda Trampa nonākšanu Baltajā namā nenotiks (lai arī pirms nedēļas runāja par pretējo),” raksta Egerts. 

Kā norāda “Bloomberg”, pēc Trampa paziņojuma, ka Krievija sagrābusi Krimu, Krievijas ierēdņi, kuri “agrāk vietējiem medijiem dedzīgi komentēja ziņas no Vašingtonas, pēkšņi kļuvuši mazāk runīgi”.

Komentāri (48)

jurisml_inbox_lv 17.02.2017. 15.07

interesants tas kremlis , kurš tad uzkurināja trampa slavināšanu , ja ne pats , tagad nevar sabremzēt , stulba tauta , nejedz pagaidīt lai vilciens apstājas ,pirms kāp vagonā.

+7
-1
Atbildēt

0

Absints 17.02.2017. 11.24

Trampa spēks ir populismā un lielāka daļa ASV iedzīvotāju ir pret Kremli. Ja Tramps nostājas Kremļa pusē, viņš automātiski zaudē pietiekami lielu daļu atbalsta, tāpēc viņš to nevar atļauties.

Ir pat nedaudz žēl , ka tas nenotika- jo, jo vairāk Tramps rīkosies neapdomāti un agresīvi, jo ātrāk viņa elektorātam iestāsies paģiras, un Trampa ēra beigsies..

+5
-3
Atbildēt

30

    robotron > 17.02.2017. 12.02

    traductrice

    Vienotības kremļjaģas ir apmīzušās ne pa jokam.

    +3
    -10
    Atbildēt

    0

    robotron > 17.02.2017. 11.40

    Ķīps

    Ar Trampa kunga valdīšanas astoņiem gadiem vajadzētu pietikt, lai ASV sabiedrībai pārietu pagiras, kuras sagādāja Pirmais ASV Pederastu prezidents, Puķina melnā makaka, Obama.

    +2
    -8
    Atbildēt

    0

    robotron > 18.02.2017. 12.21

    Valdis

    Oponēšu :) Izrādes kulminācija ar visu piederīgo atribūtiku (Žirinovska šampis piem.)

    Visa kremļa retorika bija domāta dzimtcilvēkiem, patiesībā viņi bija ne mazāk satriekti, kā čekas viķirāne, VVF un koprofāgs, Streips, jo visi nelieši bija sacerējušies uz Obamas propuķiniskā kursa turpināšanu.

    0
    -5
    Atbildēt

    0

    robotron > 18.02.2017. 20.23

    Valdis

    Izdariet jebko, kas Jūsu darba devējiem paziņo, ka darbadiena ir galā

    Pat ja mana darba diena nekad nebūtu sākusies, Vienotības prokremliskiem izdzimteņiem, pedarastijas apoliģētiem un to sekotājiem nebūtu cerību uz nākotni.

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    robotron > 18.02.2017. 20.30

    Valdis

    zanE, Vai man to jāizklāsta, vai mums viedokļi sakrīt?

    Droši vien divām kremļa maukām vienā cilpā nebūs par šauru.

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    robotron > 18.02.2017. 19.42

    zanE …

    …bēdīgākais – atliek tajā visā tikai noskatīties…

    Nezinu, kurš idiots cerēja uz Trampa kungu, kremlī pēc ASV Prezidenta vēlēšanām bija ne mazāk satriekti, kā latviešu valsts un tautas nīdēji: VVF un Streips.

    +2
    -5
    Atbildēt

    0

    robotron > 19.02.2017. 12.31

    Valdis

    Nav patīkama apziņa, ka esi palicis to 4% marginālo padibeņu vidū, kas vēl atbalsta Vienotības kremļjaģas? Lai kā nebūtu nopūlējušās cara, komunistu un prokremlisko ļiberastu varas, normāli cilvēki pie mums tomēr vairākums.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    robotron > 19.02.2017. 16.21

    Valdis

    Vai tava ģimene ir redzējusi tavu saraksti ar zanI, gotiņtēvu Miervaldi un edge-indran?

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > 19.02.2017. 15.11

    robotron

    Mīļumiņ!Es gaidu, kad Vienotība dosies pa skuju taku…. Tā kā nemaz nemokies un dodies mierināt ģimeni par kroplīti…

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > 18.02.2017. 19.54

    zanE

    Zini, kas ir mūsu lielāka problēma un risks? Vēlmju domāšana. Vienalga pro vai contra. Ja pieķeramies kādam konkrētam konstruktam un pēc tam sākam rediģēt informāciju pēc saderības ar konstruktu, ar laiku iegūstam aberētu skatījumu uz realitāti.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > 18.02.2017. 18.50

    zanE

    Es redzēju, ka Trumps neapsauca tviterī savu preses sekretāru, bet uzrakstīja visumā skarbu čivinājumu pēc mirkļa. Tātad, tā ir aplieccināta pozīcija…

    Bet, es piekrītu Trumpim, ka situācija ar puņķinu šobrīd ir Trumpa aktīvs, kuru lietot sarunās. Es joprojām šaubos, vai tas ir Trumpis pats. Drīzāk kāds kolektīvais trumpis, kurš tagad rullē ASV. Mani tas apmierina, jo uz to arī cerēju, ka Trumpis ir pārāk “slinks”, lai mocītu savu galvu ar visādām sarežgītām domām un shēmām, un atstās šo smago darbu saviem palīgiem, kamēr pats tikai čivinās un zīmēsies… Mani tas apmierina, jo, manuprāt, tas ir tas, uz ko varējām cerēt.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > 19.02.2017. 21.47

    robotron

    Cerat, ka ģimene mani nokauninās – Nu kā tu tā ar lāga robotrunu izdaries? ;)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Es > 18.02.2017. 19.28

    zanE

    Ir ļoti intereanti par Trumpa personību A. Venediktova informācija http://echo.msk.ru/sounds/1929890.html

    zanE, es lauzu galvu, kā to pateikt kompakti, bez garām tirādēm… Trumpa ievēlēšana, kā to raksturoja Stoltenbergs, bija milzīga apdraudējuma realizēšanās. Tagad mēs vērojam, kā so apdraudējumu, kā tādu infekciju aplipina limfocīti… Mēs vērojam to, cik stiprs ir organisms un cik spējīgs cīnīties ar infekciju. Es saskatu zīmes, ka cīņa veicas…

    Doma par to, ka mēs nezinām, kādu lomu kurš spēlē ir jo īpaši ambivalenta šeit, komentāros…

    Kapēc bēdīgākais, ka atliek tajā visā noskatīties? Dzīve ir skaista un pilna prieka un pārsteigumu! Reizēm tie trāpās nepatīkami, bet biežāk tie iepriecina… Noskatāmies tajā visā ar prieku, interesi un pozitīvu skatījumu… :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    robotron > 19.02.2017. 23.33

    Valdis

    Lai nu tava ģimene vismaz tiek pāri tam, ka tu mīlinies ar pēdējām padibenēm.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Es > 18.02.2017. 18.52

    zanE

    Es uzskatu, ka Trumpa stāsts ir vēl viens piemērs Kremļa nespējai plānot stratēģiski. Vai man to jāizklāsta, vai mums viedokļi sakrīt?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Es > 20.02.2017. 10.33

    robotron,

    Ar abpusējām rūpēm par ģimenēm… Un, lai cilvēkiem labs prāts… :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Es > 18.02.2017. 18.30

    zanE

    Es domāju, ka Trumpim lietas puņķins sajauca ar savu ekshibicionista mīlestību. Un man viewnalga vai no brīva prāta viņš tā mainījis savu nostāju, vai viņa apkārtējie jau pārņēmuši vadības grožus… Galvenais, ka lietas notiek pareizā virzienā…

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Es > 18.02.2017. 10.15

    zanE

    Labrīt!

    Oponēšu :) Izrādes kulminācija ar visu piederīgo atribūtiku (Žirinovska šampis piem.), jau ir krietnu brīdi aiz muguras, kad Trumpu ievēlēja. Tagad izrādē notiek sižeta negaidītāis, bet patiesībā gaidītais, pagrieziens. Jāteic, ka kremlis kārtējo reizi ir pierādījis savu stratēģiskās domāšanas trūkumu… Izrādot tik neviltotas mīlestības jūtas pret Trumpu, viņi Trumpu nostādīja idiotiskā situācijā, kurā viņam vienkārši, lai neizskatītos pēc krievu matrjoškas, bija jānostājas asi pret maskavu. Nu, lai arī kā Trumpis locījās un joprojām lokās, bet lietu loģika virza visu uz ierastajām lomām…

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > 18.02.2017. 19.51

    robotron,

    paklausieties! Ielieciet savu kartīti taimerī vai ieskenējiet kodu. Izdariet jebko, kas Jūsu darba devējiem paziņo, ka darbadiena ir galā un dodieties dzīvē, baudīt labu ēdienu, dzērienus un sabiedrību… Būtu jauki, ja Jūsu darba diena še beigtos.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    zanE. > 18.02.2017. 20.02

    …paldies par optimismu!… :)

    …uzroti piedurknes un sāc strādāt – maniem lauku radiņiem pastkastītēs jau nonācis Grigules spams…šodien atveda divus eksemplārus, solīju nosūtīt uz Briseli…

    …interesanti, kāds līgums Grigulei noslēgts ar Latvijas Pastu, jo…viena lapele bija ielocīta ceturtdienas laikrakstā, otra – piektdienas novada ziņu avīzē…kaimiņiem neesot bijis, jo tie neko nav abonējuši, tiem Latvijas Pasts neuzmācas ar Grigules spamu…

    …lapelē izmantotas zagtas fotogrāfijas, kurām nav pievienoti fotogrāfiju autoru uzvārdi…ja Grigule nevar uzrādīt autorlīgumu par fotogrāfiju izmantošanu – kāds fotogrāfs varētu saņemties un aizstāvēt kolēģu intereses autortiesību pārkāpumā…

    …pirmdien došos uz pastu un sūtīšu Grigules makulatūru atpakaļ (katru lapeli atsevišķi)…interesants fakts – kā izdevējs uzrādīts Eiropas parlaments…

    …nu, tad – lai saņem!…

    …adrese:

    ALDE grupa

    Rue Wiertz,PHS1/2 C28

    1047 Brussels, Belgium

    …var arī personīgi Grigulei:

    Iveta Grigule

    ASP 08G346 rue Wiertz 60,

    B-1047,Brussels, Belgium

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > 18.02.2017. 20.06

    zanE

    man ne vecākiem laukos, ne pašam pagaidām nekā nav. Ja būs, lietošu tevis dotās adreses. Fotografijas var noskenēt un ar google māti sameklēt izcelsmi. Tad nosūtīt autoram info, ka ir lietotas. Google ir tāda fotaparāta ikoniņa…

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    zanE. > 18.02.2017. 18.44

    – “[…] man viewnalga vai no brīva prāta viņš tā mainījis savu nostāju, vai viņa apkārtējie jau pārņēmuši vadības grožus[…]”

    …pag, Valdi, tad jābūt precīziem – nevis Tramps mainījis savu nostāju, bet Trampa komanda ietur atšķirīgu kursu no Trampa putinmīlestības…atradi kādu norādi, kurā Tramps personīgi vērstos pret Krieviju un Putinu?…

    …iespējams, tāda ir, tikai ļautiņi ar to nevēlas padalīties…atreferējumus nevajag, precīzu Trampa runas ierakstu vai viņa vēstījumu…esi redzējis?…

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > 18.02.2017. 20.35

    Citāts no http://www.irlv.lv/2017/2/16/lra-un-latvijas-attistibai-par-rigas-mera-kandidatu-nomine-martinu-bondaru/viedokli#viedoklis_568313

    robotron “..un režisors Andrejs Žagars.”

    LRA un “Latvijas attīstībai” ar Vienotību sacentīsies par kaku stumdītāju sirdīm un balsīm. Neko nebūs mācījušies no vēlēšanām ASV, ka pareizāk ir orientēties uz sabiedrības krietno daļu, bet ne padibenēm.

    Plus_opinionValdis robotron,

    vai “sabiedrības krietnā daļa” ir darbarūķi, kuri no agra rīta līdz vēlam vakar smagi strādā?

    robotron Valdis

    Darbarukši visās jomās, tādi, kuriem neatliktu laika iet protestēt pret balsu nozagšanu, ja vēlēšanās būtu uzvarējusi Klintone, jo smagi jāstrādā, lai padibenes: parazīti, pederasti, komunisti, nelegāļi un trakas bābas, kas šodien rīko masu nekārtības, būtu paēduši un tiem būtu jumts virs galvas.

    Plus_opinionValdis robotron,

    vai sevi pieskaitāt pie “darbarukšiem”, kā Jums labpatika ierakstīt?

    robotron Valdis

    Protams, turklāt ne reizi pēcpadumjā laikā neesmu apgrūtinājis ne sociālo, ne veselības aizsardzības budžetu. Par specdienestiem neesmu pārliecināts, jo hvz, kas tām Krievijas FSB struktūrvienībām aiz ādas. Ņemot vērā, kādi mūdži tur nolasīti, pieļauju tie nodarbojas ar pierakstiem uz mana rēķina.

    Plus_opinionValdis robotron,

    Tā kā visu darba dienas laiku pavadāt te IRā komentējot, kā to savietot ar Jūsu darbarūķa statusu, kurš raujas melnās miesās no agra rīta līdz vēlam vakaram? ;)

    robotron Valdis

    Arī sēžot pie kompja un arī guļot, vai pat iedzerot.

    Plus_opinionValdis robotron

    Vai to jāsaprot, ka Jūsu darbs, ko darāt “melnās miesās” no rīta līdz vakaram ir šo komentāru rakstīšana? Jeb sēžot pie datora, guļot un iedzerot, Jūs tik un tā esat “krietns darbarūķis”, jo raujaties “melnās miesās”?

    robotron Valdis

    Komentāri neaizņem vairāk kā pus stundas laika, ja vien neesmu spiests atbildēt uz idiotiskiem jautājumiem. Gulēšanas vai iedzeršanas laikā es arī domāju.

    Plus_opinionValdis robotron

    Nez, cik bieži Jums kāds te ko jautā un cik Jūs pats kabiniet komentāriem klāt savas replikas? Es teiktu, ka vai nu neesat darbarūķis, vai darbs jums ir tāds – te rakstīt…

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    zanE. > 18.02.2017. 19.17

    …nē!…mani tas neapmierina…es neliku un nelieku cerības uz nelīdzsvarotu psihopātu, kurš vada vienu no lielākajām kodolvalstīm, kurš uz vakariņām savā privātajā restorānā staipa līdzi “kodolkoferīti” un kurš pie vakariņu galda, viesu klātbūtnē, apspriež nacionālās drošības jautājumus(Z-Korejas raķetes palaišanu un ASV rīcību situācijas novērtēšanā)…Kongress vēl nav pieņēmis lēmumu par izmaiņām likumā, ka Tramps vienpersoniski nevar spaidīt “kodolpodziņas”, bet tādas likuma izmaiņas tiek gatavotas…

    …Tu vari būt drošs, ka kādā brīdī Tramps neparakstīs paša vai viņa komandas Flinnveidīgo sagatavotu dokumentu, kuram var būt tālejošas sekas?…

    …par Krieviju…domāju, nebūs ilgi jāgaida, lai nāktu atklātībā Putina – Trampa pirmsvēlēšanu vienošanās un solījumi…

    …piekrītu – Putins pārrēķinājās, domādams, ka Trampam būs tikpat neierobežota vara kā Putinam Krievijā…arī Tramps tā bija iedomājies – atliks paplivināt pirkstus un visi solījumi tiks izpildīti…

    …mēs neviens nevaram būt pārliecināti kurš kādu lomu spēlē…bēdīgākais – atliek tajā visā tikai noskatīties…

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > 18.02.2017. 21.35

    Nav ģimenes bez kroplīša, kā saka… Nabaga robotrons, nabaga ģimene!

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    zanE. > 18.02.2017. 11.57

    …Labdien!

    ….kur Tu esi saskatījis asumu no Trampa puses attiecībās pret Krieviju?…vēlamo uzdod par esošo?…to, ka kāds no Trampa komandas mēģina saglābt situāciju, piekabinot vēstījumam “Tramps licis saprast” – nenozīmē, ka Tramps ir šī vēstījuma autors….noskaties pēdējo preses konferenci ar Trampa monologu…atradīsi tajā kaut ko no “asumiņa” pret Krieviju?…

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    Es > 18.02.2017. 20.36

    robotron,

    Se! Būdā!

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    zanE. > 17.02.2017. 18.53

    …traductrice…tur jau tas joks – ar masu mediju palīdzību zombēja krievus, līdz Tramps Krievijā kļuva populārāks par pašu Putinu…Krievijā jau iesmīkņā, ka soc.aptaujās Tramps apdraud Putina līderpozīcijas…nu, beidzot pagadījās pateicīgs iemesls, lai zombēšanu piebremzētu, pamatojoties ar ASV “vēršanos pret Krieviju”…

    …šī situācija izdevīga abiem, gan Putinam, gan Trampam – viens varēs neraizēties par reitingpunktiem, otrs – novērst pamatotās aizdomas par sapīšanos ar Putinu…

    …perfekti izspēlēta izrādes kulminācija…

    +6
    -1
    Atbildēt

    0

    traductrice > 17.02.2017. 11.49

    Tramps un puķiks ir dva sapoga para. Abiem neko nemaksā runāt vienu darīt citu. Tikai viens ir tāds sīks, šaurām glūnīgām ačelēm un rausta marionetes striķīšus no aizkulisēm, pats paliekot ēnā, savukārt otrs – liels, brutāls, striķus rausta uz skatuves. Tā nu abi šo teijāteri spēlē.

    +7
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > 17.02.2017. 18.18

    savas trusenes pārbaudīji, varbūt pats esi pie vainas?

    +7
    -1
    Atbildēt

    0

robotron 17.02.2017. 11.00

Laiks arī pārējiem mūsu prokremliskiem politiķiem piemeklēt sev kapu vietas, kur nomukt. Tas gan neglābs, jo ar tribunāla spriedumu to atliekas ekshumēs un sadedzinās, bet pelnus Rietumu vējš aiznesīs pāri Zilupei.

+3
-9
Atbildēt

1

    Anonīms > robotron 17.02.2017. 18.20

    Esi nolēmis pārbaudīt, cik reižu jāizbļaustās par tribunālu, lai pats saņemtu pavēsti no tiesas?

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu