Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

5

 


TAUTSAIMNIECĪBA.
KĀRLIS OZOLS. PANĀKUMI DZĪVĒ UN BIZNESĀ. IZDEVNIECĪBA MANSARDS. Ar vērtīgiem dzīves un biznesa padomiem dalās 100 Latvijas profesionāļi. Viņi pārstāv dažādas tautsaimniecības nozares un vairākas paaudzes – padomus sniedz gan uzņēmīgi vidusskolēni, gan pieredzējuši vadītāji. Elektroniskā versija Las.am un Fabula. Apgāda cena 10,32 €.

ROMĀNS. AIVARS KĻAVIS. LIKVIDĒTIE AUTOBUSI. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Romāns atklāj dzīvi un cilvēku attiecības gan padomju laikā, gan vētrainajos deviņdesmitajos, izvedot varoņus cauri laikiem līdz pat mūsu dienām. Romānu var uzskatīt arī par rakstnieka veltījumu savai paaudzei. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 10,99 €.

DZEJA. KĀRLIS VĒRDIŅŠ. TĒTIS. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Dzejnieks asprātīgi atspoguļo «laikmeta sāpi» – attiecības starp dzīves apmulsušajiem vecākiem un bērniem, kas ar savu klātbūtni mierina un dod pieaugušajiem iespēju būt labākiem. Rūgtā un jautrā ikdienas dzīves poēzija māca bērnam mīlēt kritiski un kritizēt, nepārtraucot mīlēt. Mākslinieks Reinis Pētersons. Apgāda cena 7,50 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu