Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

6

Nedēļas notikumi Latvijā

Valsts prezidentam Raimondam Vējonim veikta sirds vārstuļu operācija, pēc kuras var sekot ilgstošs atlabšanas process. Mediķi Vējonim konstatēja sepses infekciju, kas skar vārstuļus. Operācijā P. Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas ārstiem izdevās likvidēt infekcijas avotu, bojātais sirds vārstulis aizstāts ar protēzi.

Par nepietiekamu banku uzraudzību kritizētās Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) priekšsēdētājs Kristaps Zakulis nolēmis atkāpties no amata. Zakulis šajā amatā nostrādājis četrus gadus. Viņam pārmet nepietiekamu banku uzraudzību, kas var aizkavēt Latvijas iestāšanos Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijā. FKTK padome noteica darbības ierobežojumus Trasta komercbankai, kurai tika pārmesta naudas «atmazgāšana».

Vairākumam parlamentā pārstāvēto partiju janvārī reitingi samazinājās, bet Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) popularitāte nedaudz pieauga, liecina Latvijas faktu aptauja. Populārākā partija joprojām ir Saskaņa, par kuru gatavi balsot 18,7% respondentu, otrajā vietā ir ZZS (16,8%), trešā ir Nacionālā apvienība (8,1%). Savukārt Vienotības reitings janvārī bija 5,3%.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu