Streļčenoks: nepatiesa informācija diskreditē KNAB • IR.lv

Streļčenoks: nepatiesa informācija diskreditē KNAB

17
KNAB logo. Foto: Edijs Pālens, LETA

Biroja priekšnieks reaģē uz Juraša interviju Ir, kaut pats klātienes sarunai nav piekritis

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) izplatījis paziņojumu biroja priekšnieka Jaroslava Streļčenoka vārdā ”saistībā ar KNAB darbinieku kārtējo publiski izplatīto nepatieso informāciju, kas klaji maldina sabiedrību”. Paziņojums izplatīts pēc šodien žurnālā Ir un portālā irir.lv publicētās Jura Juraša, KNAB Operatīvo izstrāžu nodaļas priekšnieka, intervijas.

Streļčenoks uzskata, ka ”minētās darbības tiek veiktas, lai, iespējams, diskreditētu KNAB un viņu kā valsts varas pārstāvi”, pausts paziņojumā. ”KNAB priekšnieks ir gandarīts par katra KNAB darbinieka personīgo ieguldījumu gan korupcijas apkarošanas, gan novēršanas jomā, lai efektīvi īstenotu KNAB likumā noteikto funkciju izpildi. Ievērojot to, ka ikviena KNAB darbinieka rīcība atsevišķi veido KNAB kopējo tēlu, KNAB priekšnieks aicina uz katra darbinieka likumīgu un godprātīgu darbību sabiedrības interesēs’,” vēstīts biroja izplatītajā paziņojumā.

Jāpiebilst, ka žurnāls Ir iepriekš lūdzis iespēju klātienē KNAB priekšniekam Jaroslavam Streļčenokam uzdot jautājumus, taču atbilde joprojām nav saņemta.

Komentāri (17)

DD1 13.08.2015. 15.29

Visvirāk KNAB diskreditē tieši pats priekšnieks Streļčenoks, kurš nespēj pat tik daudz kā vismaz ierindas korupcijas apkarotājiem netraucēt korumpantu ķeršanā, kurš pats nodarbojas tikai ar bezjēdzīgu instrukciju rakstīšanu, disciplinārlietu ierosināšanu un savu darbinieku sūdzēšanu tiesā.

+17
-1
Atbildēt

0

Econ 13.08.2015. 14.24

Kādēļ viņš vēl ir amatā? Pēc šī jebkuras normālas valsts investori vairīsies ieguldīt Latvijā. Kā par šīs iestādes vadītāju var būt persona, kurai korupcijas apkarošana notiek par spīti, ne tās vadībā?

+11
-3
Atbildēt

2

    Charlie Hebdo > Econ 13.08.2015. 23.57

    dzeris49

    Nezinu to statistiku, bet, izskatās, Latvija īsti piemērota tikai Krievijas investoriem.

    Laikam jau valdošā partija tā uzskata, ja speciāli algoja Prudentiju meklēt LM investoru Krievijā. Tie nepieļāva pat domu, ka tas varētu būtu kāds ASV, ES, Brazīlijas, Dienvidāfrikas, Indijas vai Ķīnas metalurģijas uzņēmums.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > Econ 13.08.2015. 15.41

    Ja jau kāds šeit vēl investē pat neņemot vērā mūsu t.s. “tiesu sistēmu”, tad tādus arī šis klauns nenobiedēs.

    Nezinu to statistiku, bet, izskatās, Latvija īsti piemērota tikai Krievijas investoriem.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

Optiskais Tēmeklis 13.08.2015. 14.23

Nabaga Streļčenoks. Ja nu kaut kas vēl KNAB spēj diskreditēt, tad pēdējās dienās un visvairāk – oligarhu lietas izgāšana un izgāšanās. Bet — izgāšanās taču turpinās arī citās lietās. Pat tiesnese Buivide, ko KNAB tik lepni apvirpoja, attaisnota un turpinās tiesāt.

“Varas pārstāvis” Streļčenoks?! Impotences pārstāvis, ticamāk. Vidusmēra KNAB brigadieri medijos ziņo, ko grib un kā grib, — Streļčenoka pasta baloži tipina pakaļ ar paziņojumiem Streļčenoka vārdā. Rūgti smieklīgi.

+11
-4
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu