Kalvāne turpinās vadīt Nodarbinātības valsts aģentūru • IR.lv

Kalvāne turpinās vadīt Nodarbinātības valsts aģentūru

25
Inese Kalvāne. Foto: Andrejs Terentjevs, F64

Pēc sarunas ar ministru Auguli amatpersona maina lēmumu par aiziešanu no darba

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) un Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) direktore Inese Kalvāne šodien tikšanās laikā abpusēji vienojās, ka NVA direktore turpinās vadīt aģentūru un neatstās amatu, kā bija plānojusi iepriekš, iesniedzot atlūgumu, vēsta aģentūra LETA.

Ministrs tikšanās laikā augsti novērtēja Kalvānes līdzšinējo darbu, profesionalitāti, kā arī darba spējas, aicinot turpināt pildīt direktores pienākumus. Kalvāne par NVA direktori tika iecelta 2012.gadā.

NVA ir labklājības ministra pārraudzībā esoša valsts pārvaldes iestāde, kas īsteno valsts politiku bezdarba samazināšanas un bezdarbnieku, darba meklētāju un bezdarba riskam pakļauto jomā.

Kā ziņots, NVA vadītāja Kalvāne iesniedza atlūgumu vakar, 11.augustā. Plašāki komentāri par atlūguma iemesliem uzreiz netika sniegti. Kalvāne LNT vakara ziņu raidījumam skaidroja, ka atlūguma iesniegšanai ir personīgi motīvi, kas saistīti ar viņas prioritātēm. “Esmu pieņēmusi lēmumu vairāk sevi veltīt personiskai profesionālai izaugsmei, lai uzņemtos lielākus profesionālus izaicinājumus,” teica Kalvāne.

Iepriekš NVA darbinieki izteikuši neapmierinātību ar nevienlīdzīgo atalgojumu. Viņi sūdzējās valsts augstākajām amatpersonām, lūdzot šo nevienlīdzību novērst.

Komentāri (25)

Optiskais Tēmeklis 12.08.2015. 21.40

Kad IR nobanos Annu? Piegriezusies sen un ne vienam vien. Vai “latvijas valsts” lietošana nevietā nav pietiekams iemesls, kur nu vēl sava pakaļējā tilta lieluma un iespēju pārvērtēšanas, solot uzd*rst latviešu ziņām. Naida runas elementu par maz?

+2
0
Atbildēt

0

Optiskais Tēmeklis 12.08.2015. 19.08

Bez Kalvānes atlūguma grūtgalvītim Augulim nepieleca, ka laba strādāšana iespējama vienīgi par kaut cik atbilstošu algu?

+1
0
Atbildēt

0

haralds 12.08.2015. 23.09

jēga maza no tās Nodirbinātības valsts aģentūras!

+1
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu