Atrasts no Olaines cietuma izbēgušais noziedznieks • IR.lv

Atrasts no Olaines cietuma izbēgušais noziedznieks

25
Foto: Raitis Plauks, F64

Bēglis notverts Rīgā, Pļavniekos

Tiesībsargājošajām iestādēm izdevies atrast no Olaines cietuma slēgtās nodaļas aizbēgušo Sergeju Jeļisejevu, aģentūru LETA informēja Ieslodzījuma vietu pārvaldes (IeVP) preses pārstāve Ināra Makārova.

Izbēgušo izdevies atrast IeVP Drošības daļas darbiniekiem šorīt Rīgā, Pļavniekos. Makārova piebilda, ka īpaša pateicība noziedznieka meklēšanā ir Valsts policijas darbiniekiem un iedzīvotājiem, kuri sniedza noderīgu informāciju.

Jau ziņots, ka likumsargi iepriekš bija pārbaudījuši vairākas adreses, taču noziedznieka atrašanās tajās nav apstiprinājusies, aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja IeVP.

Tāpat IeVP turpina dienesta pārbaudē skaidrot bēgšanas apstākļus, taču neviena amatpersona uz izmeklēšanas laiku šobrīd no amata nav atstādināta. Izmeklēšana tiek veikta arī kriminālprocesā par bēgšanu.

Martā no cietuma aizbēga agrāk astoņas reizes tiesātais 1990.gadā dzimušais Sergejs Jeļisejevs.

Notiesātais ir 180 centimetrus garš, kalsns un ļoti īsiem matiem. Vīrietis bija ģērbies tumšā sporta jakā un tumšās biksēs. Īpašas pazīmes – labi pamanāma kreisās auss trauma.

Notiesātajam nav personu apliecinoša dokumenta un viņš ir bez jebkādiem iztikas līdzekļiem. Jeļisejevs no cietuma izbēdzis, pārzāģējot loga restes.

 

Komentāri (25)

Mantrausis 05.04.2015. 12.12

Hm… Ņemot vērā mūsu neseno pagātni un nevēlēšanos to apspriest, laikam jau “atrastu nozagto valsti”, īpatnējo likumdošanu, kas varbūt ir, varbūt nav nopirkta kā viss cits, kā arī likumpieņēmēju “nespēju” paskaidrot, par ko īsti balsojuši, šķiet, vienkārši mētāties ar vārdu “noziedznieks” ir pārsteidzīgi…

Pirms gadiem 34 daudzas līdzšinējas saprotamas un loģiskas darbības likumīgi tika uzskatītas par noziedzīgām… Kas var garantēt, ka drīz atkal nesekos kas jauns?

0
0
Atbildēt

0

valdemir 03.04.2015. 12.38

Cilvēks vienkārši pieņem jaunus izaicinājumus, piedevām ne ar ko īpaši neriskējot. Pēc dažiem gadiem viņš varbūt būs 18 reizes tiesāts. Nu un?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu