Dailes teātrī jauna izrāde "Ugunsgrēki" • IR.lv

Dailes teātrī jauna izrāde “Ugunsgrēki”

24
Ilze Ķuzule-Skrastiņa un Dārta Daneviča izrādē "Ugunsgrēki". Foto Jānis Deinats, Fotocentrs

Stāsts par mīlestību, naidu, samierināšanos. Lai izpildītu mātes vēlēšanos, bērniem jāatgriežas viņas šausminošajā pagātnē. Režisors Mārtiņš Eihe

Dailes teātra Mazajā zālē ceturtdien, 8.janvārī plkst.19 pirmizrādi piedzīvos Važdi Muavada baisā melodrāma “Ugunsgrēki”, ko iestudējis režisors Mārtiņš Eihe, raksta aģentūra LETA. Kanādas dramaturga un režisora Muavada 2004.gadā tapušajā lugā “Ugunsgrēki” savijas stāsts par mīlestību, stāsts par naidu un stāsts par samierināšanos. Lai izpildītu mātes pirmsnāves vēlēšanos, Navālas bērniem ir jāatgriežas viņas pagātnē, jāiepazīst savs tēvs un savs brālis, jāatrod savas saknes un savas dzīves jēga. Izrādes varoņiem ir jānoiet visai šausminošs ceļš – no vienas vietas uz citu, no tagadnes uz pagātni, no klusēšanas uz atzīšanos. No sākuma uz beigām – lai beidzot varētu būt kopā. 

Izrādē “Ugunsgrēki” spēlē aktieri Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ieva Segliņa, Gints Andžāns, Gints Grāvelis, Intars Rešetins, Elīna Dzelme, Dārta Daneviča un Dainis Grūbe. Režisors Eihe ir arī jauniestudējuma kostīmu mākslinieks. Scenogrāfe ir Ieva Kauliņa, gaismu mākslinieks – Ivars Tilčiks. Lugu no franču valodas tulkojusi Inga Rozentāle-Pejū.

Vairāk informācijas teātra mājas lapā

Biļetes cena 14 un 16 eiro. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu