Citronu sula • IR.lv

Citronu sula

7
Nellija Ločmele

 

Lēni bridis cauri garajām svētku brīvdienām, Jaunais gads beidzot ir klāt un uzņem apgriezienus! Ir nav izņēmums – no šīs nedēļas tie, kas lasa žurnālu elektroniski, laipni aicināti uz mūsu jauno adresi: www.irir.lv. Domēns ar divkāršu spēku ir mūsu atbilde «anonīmu onkuļu» vēlmei par dārgu naudu atpirkt adresi, ko līdz šim nomājām.

Kā intervijā šonedēļ mums saka aktieris, Spēlmaņu nakts balvas laureāts Gints Andžāns, ja tev dzīve piespēlē citronu, izspied no tā sulu! Tā arī darām. Iesaku šo kā spirgtu vadmotīvu visam gadam, jo prasme pārsvītrot mīnusu par plusu noteikti noderēs.

Citos vārdos izteikts, bet būtībā tas pats aicinājums «izspiest citronu» skaidri dzirdams arī politisko līderu laimes vēlējumos līdzpilsoņiem. Caurlūkojot prezidentu runas, kas gadumijā skanēja visriņķī Baltijas jūrai, man šķiet, ka vispilnākā sulas glāze sanākusi Somijas valsts vadītājam. Ziemeļnieciskā tiešumā viņš pārsvītro ilūzijas, ka bez nopietniem papildu ieguldījumiem var sagādāt nācijai drošību un irstošos ekonomikas pamatus aizlipināt ar cerībām uz nākamo izaugsmes ciklu. Beidzot jārīkojas!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu