Kāzas Venēcijā svin iekārojamākais Holivudas vecpuisis • IR.lv

Kāzas Venēcijā svin iekārojamākais Holivudas vecpuisis

24
Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs un britu advokāte Amala Alamudina laivu promenādē Venēcijā. Foto: AFP/LETA

Slavenais aktieris Džordžs Klūnijs un juriste Amala Alamudina reģistrējuši laulību

Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs un britu advokāte Amala Alamudina pirmdien oficiāli reģistrē laulību dzimtsarakstu nodaļā Venēcijas domē, vēsta LETA/AFP.

Kāzu svinības sākās sestdienas vakarā un turpinājās līdz rīta gaismai. Viesi ieradās Venēcijā jau piektdien. “Kāzas bija vairāk nekā perfektas,” ziņu aģentūrai AFP sacīja Alamudinas tēvs Ramzi, raksturojot tās kā vienlaikus “grandiozas” un “vienkāršas”.

Viņš piebilda, ka pāris priecājoties par silto uzņemšanu Venēcijā. “Tie ir ļoti labi jaunumi starp visām sliktajām ziņām, kurās mums tagad jādzīvo,” viņš teica par nemieriem Tuvajos Austrumos, tostarp pie Alamudinas dzimtās Libānas robežas.

Pāris sestdienas vakarā salaulājās privātā ceremonijā lepnajā “Aman” viesnīcā Venēcijas Lielā kanāla malā. Saulrietā Klūnijs piebrauca pie kāzu norises vietas, ģērbies zīmola “Armani” smokingā. Viņu pavadīja aptuveni 20 laivas ar preses fotogrāfiem un faniem. Kā vēsta ārvalstu mediji, Alamudina esot bijusi tērpta modes nama “Oscar de la Renta” darinātā kāzu kleitā.

Klūnijam un Alamudinai parādoties sabiedrībā pirmoreiz pēc kāzām, paparaci steidzās iemūžināt jaunā pāra laulības gredzenus. 53 gadus vecais Klūnijs valkāja platu baltā zelta gredzenu, savukārt 36 gadus vecajai Alamudinai bija smalkāks, ar briljantiem rotāts laulības gredzens.

Jaunais pāris medusmēnesī dosies uz Marrākešu. Klūnijs un Alamudina tiekas kopš pagājušā gada oktobra.

Uz kāzām ieradušies aptuveni 120 viesi, kuru vidū bija tādas slavenības kā aktieri Mets Deimons un Bils Marijs, kā arī modele Sindija Krauforde un viņas vīrs Rends Gerbers.

Divkārtējais “Oskara” balvas ieguvējs Klūnijs jau vienreiz bija precējies, taču pēc šķiršanās no amerikāņu aktrises Talijas Balsamas kļuva par vienu no Holivudas iekārojamākajiem vecpuišiem. Viņš iepriekš izteicies, ka neesot radīts laulībām.

 

Komentāri (24)

brigita_damme_rtk_lv 29.09.2014. 22.07

Šķirtenis tagadiņās ir vecpuisis?

0
0
Atbildēt

0

gundega_heiberga 29.09.2014. 20.33

Kāpēc vedējtēvs nav apvītušais čmēlis, bet Nils Muižnieks!?

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu