Pilna bilde • IR.lv

Pilna bilde

7
Nellija Ločmele

 

Nebūs melots, sakot – cik sena politika, tik seni arī meli tajā, jo cilvēciskas vājības, viltība vai gļēvulība var piemist ikviena darba darītājam, un politiķi nav izņēmums. Latvijas priekšvēlēšanu kampaņa finiša taisnē arī iedzīvojusies melu skandālā. Līdz Putina kara slēpšanai, Klintona ārlaulības seksa noliegšanai vai grieķu Trojas zirga iesūtīšanai gan vēl nevelkam – lai gan asociācijas ar Trojas zirgu uzprasās pašas no sevis.

Runa ir par šo vēlēšanu lielāko intrigu un vienīgo īsto «jauno piedāvājumu» Ingunu Sudrabu, kura pagājušajā nedēļā noliegusi braucienu uz Maskavu visai kompromitējošā kompānijā privātā lidmašīnā, lai gan pasažieru iekāpšana lidmašīnā ir nofilmēta un internetā publiskotajā video cilvēki atpazīst Sudrabu ar brāļa dēliem. Atliek gaidīt šīs sāgas atrisinājumu – cerams, tas neprasīs septiņus mēnešus kā Klintona seksa skandālā.

Politiķu teiktajam un noklusētajam pievēršamies ne tikai žurnālā, bet arī jaunā aplikācijā Pilna bilde. Šis ir brīdis, kad pievērst uzmanību partiju reklāmām – caur mobilā tālruņa kameras aci varat atdzīvināt iestīvinātās politiķu sejas un uzzināt, ko pirms vēlēšanām viņi par sevi aizmirsuši pateikt plakātos. Uzziniet vairāk Pilnabilde.lv un padariet priekšvēlēšanu pēdējo nedēļu sev aizraujošāku!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu