Repše: Ozoliņš būs līderis kādā no vēlēšanu apgabalu sarakstiem • IR.lv

Repše: Ozoliņš būs līderis kādā no vēlēšanu apgabalu sarakstiem

29
Sandis Ozoliņš. Foto: Emīls Desjatņikovs, F64

Partijas līderis gandarīts par Ozoliņa pievienošanos

Hokejists Sandis Ozoliņš, kurš nolēmis pievienoties Einara Repšes biedrībai “Latvijas nākotnes forums”, varētu būt partijas “Latvijas attīstībai” līderis kādā no vēlēšanu apgabalu sarakstiem.

Repše LNT ziņu raidījumā uzsvēris, ka Ozoliņš noteikti būšot līderis kādā no partijas sarakstiem, un pauda gandarījumu, ka sportists pieņēmis lēmumu pievienoties biedrībai, vēsta LETA.

Jau ziņots, ka hokejists Sandis Ozoliņš pieņēmis lēmumu noslēgt savu karjeru sportā un iestāties politiķa Einara Repšes dibinātajā biedrībā “Latvijas nākotnes forums”. Plānots, ka Ozoliņš kļūs par biedrības ģenerālsekretāru.

Stāstot par saviem nākotnes plāniem, Ozoliņš sacīja, ka esot nopietni apdomājis, ko darīt tālāk, un pirms kāda laika pieņēmis lēmumu iesaistīties Repšes dibinātajā biedrībā “Latvijas nākotnes forums”. “Esmu gatavs strādāt Latvijā un ar savu turpmāko darbu darīt lietas, kas nestu labumu sabiedrībai kopumā,” piebilda Ozoliņš.

Uz jautājumu, vai šāds solis nozīmē, ka Ozoliņš varētu nākotnē startēt aktīvajā politikā, hokejists atbildēja, ka par to neesot domājis, taču tagad viņš ir nolēmis darboties šajā biedrībā, kurā pulcējušies spēcīgi cilvēki ar interesantām idejām, tādējādi daudz aktīvāk domājot un piedāvājot priekšlikumus, kas nāktu par labu Latvijas attīstībai.

 

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu