LNB Grāmatu draugu ķēdei jāpārreģistrējas • IR.lv

LNB Grāmatu draugu ķēdei jāpārreģistrējas

26
NULL

Precizēti arī daži no akcijas maršruta posmiem

Akcijas „Gaismas ceļš – grāmatu draugu ķēde”, kad no rokas rokā 18.janvārī tiks nodotas grāmatas no Latvijas Nacionālās bibliotēkas vecās ēkas uz jauno mūsdienīgo celtni Daugavas otrā krastā, dalībniekiem ir jāpārreģistrējas, informē nodibinājuma “Rīga 2014” sabiedrisko attiecību programmas vadītājs Mārtiņš Drēģeris.

Tas nepieciešams, lai akcija noritētu sekmīgi, jo daudzi dalībnieki tai pieteicās vēl vasarā, bet, laikam ritot, plāni cilvēkiem var mainīties.

Akcijas organizatori aicina ikvienu, kurš ir līdz šim pieteicies līdzdalībai grāmatu ķēdē, apstiprināt savu dalību pa tālruni 67037969 vai mobilo tālruni 29357445 vai e-pastu [email protected], lai precizētu ierašanās laiku un vietu.

Savukārt tie, kas vēlas reģistrēties, tie lūgti nosūtīt pieteikumu uz e-pastu [email protected], kurā jānorāda savs vārds, uzvārds, tālruņa numurs. Reģistrēties akcijai var līdz 16.janvārim. Apstiprinot vai piesakot savu dalību akcijā, organizatori konkretizēs katra dalībnieka pulcēšanās vietu.

Akcija 18.janvārī sāksies plkst. 12. Katram no astoņiem posmiem būs noteiktas pulcēšanās vietas, kurā katrs dalībnieks saņems dalībnieka atšķirības zīmi un, sekojot koordinatoru norādēm, ieņems vietu Grāmatu draugu ķēdē.

Lai Eiropas kultūras galvaspilsētas atklāšanas nedēļas pasākumu laikā rīdzinieki un pilsētas viesi pēc iespējas mazāk izjustu sabiedriskā transporta kustību izmaiņas, ir precizēti daži no akcijas maršruta posmiem.

Tie ir: 1.posms – Vērmanes dārzs; 2.posms – Merķeļa iela; 3.posms – Brīvības bulvāris; 4.posms – Kaļķu iela; 5.posms – Kaļķu iela/Kungu iela; 6.posms – 11.novembra krastmala; 7.posms – Akmens tilts; 8.posms – Akmens tilts pie Gaismas pils.

Eiropas kultūras galvaspilsētas programmu organizē nodibinājums “Rīga 2014” sadarbībā ar valsts, pašvaldības un nevalstiskajām kultūras organizācijām, radošajām apvienībām. Programmu finansē Rīgas dome, Kultūras ministrija un Eiropas Komisija.

 

Komentāri (26)

Ieva 08.01.2014. 17.30

Publicistiski nepareizs gājiens. LNB mārketingu ziepēs! Tagad tas izsauc asociācijas ar birokrātiju, kaut gan iemesls ir gluži loģisks.

Vajadzēja vienkāršāk – “lai iegūtu savu atrašanās vietu, lūgums kontaktēt pa…

Tie, kas norādi nebūs saņēmuši, būs rezervisti, tiem jāpulcējas pie vecās vai jaunās ēkas..”

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu