Ameriks "Rīgas namu" valdē ieceļ partijas biedru • IR.lv

Ameriks “Rīgas namu” valdē ieceļ partijas biedru

21
Andrejs Kondratjuks ir plaša profila speciālists - no Dzintaru koncertzāles vadīšanas uz "Rīgas mežiem", tagad - uz "Rīgas namiem". Foto: Edijs Pālens, LETA

“Rīgas mežu” valdes loceklis Andrejs Kondratjuks iecelts bez konkursa – svarīga bijusi viņa kultūras pieredze

Rīgas vicemērs Andris Ameriks (GKR) pašvaldības uzņēmuma “Rīgas nami” valdē iecēlis savu partijas biedru, uzņēmuma “Rīgas meži” valdes locekli Andreju Kondratjuku (GKR).

Jauns valdes loceklis šajā uzņēmumā bija nepieciešams, jo līdzšinējais – Agris Bērziņš – izteicis vēlēšanos šo amatu atstāt, aģentūrai LETA skaidroja Amerika padomnieks Mareks Gailītis.

Kondratjuks uzņēmuma valdē iecelts bez konkursa, taču, kā skaidroja Gailītis, svarīgi šim amatam bijis atrast cilvēku, kam ir liela pieredze kultūras pasākumu organizēšanā, jo “Rīgas namu” kompetencē ir arī kultūras funkcija. Turklāt, izsludinot konkursu, būtu risks, ka netiks atrasts pietiekami kompetents cilvēks.

Kondratjuks šim amatam izvēlēts, jo viņam ir liela pieredze saistībā ar kultūras pasākumu organizēšanu. Ar partijas piederību tam neesot nekādas saistības, apgalvoja Amerika pārstāvis. Kā paskaidroja Gailītis, Kondratjukam ir ilggadēja pieredze Dzintaru koncertzāles vadīšanā.

SIA “Rīgas nami” valdē ir divi valdes locekļi – neskaitot priekšsēdētāju Vinetu Veriku, valdē jābūt vēl vienai personai. Valde iepriekšējā sastāvā darbojās kopš pagājušā gada decembra, un to iecēla pēc atklāta konkursa rīkošanas.

Kondratjuka vietā “Rīgas mežu” valdē ir iecelts Edgars Vaikulis.

Konkurss uz “Rīgas namu” valdes locekļu vietām tika izsludināts pēc tam, kad uzņēmuma līdzšinējie valdes locekļi Almers Ludviks un Kārlis Kavacs tika atstādināti no amata saistībā ar nelikumīgiem darījumiem ar uzņēmuma brīvajiem līdzekļiem, nodarot ap 1,2 miljonu latu zaudējumus.

 

Komentāri (21)

ievuliitis 13.12.2013. 13.57

“Kondratjuks šim amatam izvēlēts, jo viņam ir liela pieredze saistībā ar kultūras pasākumu organizēšanu.”
Domāta dalība 9.malja dzerstiņa organizēšanā pie Pārdaugavas milzīgā falla?
Man ir priekšlikums – sauksim to pasākumu “под …ем (vārds, ko mēdz uz žogiem rakstīt), vai “возле …уя”.

+12
-1
Atbildēt

2

    janazakovica > ievuliitis 13.12.2013. 14.51

    precetas sievietes nedrikst domat par svesiem falliem..

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    Vineta > ievuliitis 13.12.2013. 16.29

    Phallus impudicus

    +1
    0
    Atbildēt

    0

silvija_vitina 13.12.2013. 13.53

jaunais vilnis turpmāk notiks rīgas namu iekšpagalmos? ar’ nav slikti. “Kultūra” būs tuvāk tautai.

+8
-1
Atbildēt

0

lebronj2356 13.12.2013. 13.49

Kopš kura laika mūsu galvaspilsēta ir feodālu zagļu privātīpašums ? Laiks ir ar likumdošanu likt pašvaldībām iesaistīties biznesa projektos un klapēt ciet visus RS, RNP rīgas kartes acis un citus mēslus, kas slauc pasakainu piķi un vēl dzīvo no rīdzinieku nodokļiem !

+8
-3
Atbildēt

1

    lindapastare > lebronj2356 13.12.2013. 13.57

    Kādēļ pašvaldībām būtu jāiesaistās biznesa projektos? Tas taču jau tagad notiek, un, manuprāt, tikai veicina gan korupciju, gan neefektīvu saimniekošanu.

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu