Blakusvāģis • IR.lv

Blakusvāģis

30
NULL
Ernests Kļaviņš

Komentāri (30)

Alise 09.12.2013. 11.10

Vai kā Ločmelis ar Viedokli tandēmā nopublicējuši vienu un to pašu. izrādās arī focus.lv to ir publicējis. kārtējo reizi pārliecinos, ka focus.lv ir prokrievisks ziņu kanāls. Focus.lv bija arī tie, kas sacēla skandālu par ugunskrusta lietošanu Rīgas Dinamo spēlē. Pirms tam neviens tam nebija pievērsis nekādu zmanību.

Un atkal amerikāņi iejaukti – spiežot uz valsts prezidentu. Smieklīgi. Krievi tik ļoti vēlas paši iegūt tādu pat varu kā amerikāņi un vēlas, lai viņus ņemtu tikpat nopietni kā amerikāņus, bet paši saprot, ka nevar un viņiem tādas ietekmes kā amerikāņiem nebūs. Tādēļ arī viņi amerikāņus tik ļoti neieredz, jo paši tādi vēlas būt, bet saprot, ka nespēj.

+20
0
Atbildēt

0

sarmīte 09.12.2013. 10.48

Ja LočMelis vai Vijedokļis pārlaimē aizelsušies atļepatotu ar raportu no PBK vai TASS-upolnomočen-zajaviķ, ka Dombrovskis Strasbūrā par deputāta algu īstenībā franču leģiona golovorezu un Gosdepa SŠA kursos gājis, mēs taču te tagad visā nopietnībā neņemtos to apspriest. Šitie purni taču, tāpat kā viņu informagenstvas, pat cilvēku pilnā laukumā Kijevas centrā nav spējīgi saskatīt vairāk par kvadrātsakni no patiesā skaita, kā, piem., vakar Pervij Chanel, kas simtu tūkstošu vietā saskaitīja ņeskoļko soķen. Diskutēt ar šiem pārbaudītajiem meļiem nozīmē necienīt sevi.

+19
-2
Atbildēt

0

Janka, Janic 09.12.2013. 08.14

te runa par šleseri , kurš ielecis sarkanajaas kamanaas//…

+14
0
Atbildēt

1

    Vineta > Janka, Janic 10.12.2013. 11.44

    Ebenemezers
    Sarkanās kamanās tas bija kopš čeka no viņa, geja-provokatora, ziņotāja un čekas un krievu bandītu naudas apkalpotāja, taisīja politiķi.

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu