Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Ļaunuma izsaukšana
Kristīne Simsone

 

oooo Ļaunuma izsaukšana / The Conjuring. Retums – kvalitatīvs šausmu kino. Lai gan publikas biedēšanā neiztikt bez jau pārbaudītām receptēm, stāsts par kādas ģimenes atpestīšanu no dēmoniem atšķiras no krietni vārīgākajām žanra līdziniecēm ar prasmīgu režiju un pārlieku neieslīgšanu klišejās. Kino no 23.augusta.

oooo Mošķīšu universitāte / Monsters University. Studijā Pixar tapinātās lieliskās 2001.gada filmiņas Mošķīši turpinājums, kas jestri apspēlē iepriekšējās lentes galvenā briesmoņu dueta studiju gadus. Kā jau sērijas otrā filma, tā nevar lepoties ar tādu radošumu kā tās priekštece, taču nepavisam neliek vilties. Tā ir dzīvelīga, raiba un, galvenais, labestīga alegorija par gaidāmo skolas laiku. No 23.augusta.

ooo Kaulu pilsēta / The Mortal Instruments: City of Bones. Tīņu romāna Kaulu pilsēta ekranizējums, kas stilistiski izskatās pēc Harija Potera un Krēslas sāgas naiva mistrojuma. Gotiskā fantāzijas filma par padsmitgadīgiem Ņujorkas dēmonu medniekiem tās pārpasaulīgās romances dēļ noteikti iekaros pusaugu dāmu sirdis. Divas stundas ļauno garu slaktēšanas tomēr ir par daudz. No 23.augusta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu