LTV raidījumus veidos Nagla, Streips, Spriņģe un Bojārs • IR.lv

LTV raidījumus veidos Nagla, Streips, Spriņģe un Bojārs

41
LTV raidījumu vadītāji Guntis Bojārs (no kreisās), Ilze Nagla, Inga Spriņģe, Kārlis Streips. Publicitātes foto.

Rudens sezonā sabiedriskajā TV sola diskusijas un problēmu atmaskošanu

Gaidāmajā sezonā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumu veidotāju komandu papildinās profesionāli, drosmīgi, sabiedrībā augstu novērtēti žurnālisti – Ilze Nagla, Kārlis Streips, Inga Spriņģe un Guntis Bojārs, ar LTV komunikācijas dienesta starpniecību informē valdes priekšsēdētājs Ivars Belte.

LTV Ziņu dienesta pārraides rudens sezonā piedāvāšot asākas diskusijas, būtisku problēmu atmaskošanu un ekskluzīvas intervijas. LTV skatītāji varēs vērtēt gan jaunus raidījumus, gan līdzšinējās pārraides uzlabotā formātā. LTV valdes priekšsēdētājs ir gandarīts, ka ”sarunas noslēgušās veiksmīgi un ne tikai skatītāji, bet arī pieredzes bagāti Latvijas vadošie žurnālisti redz LTV izaugsmes iespējas un ir gatavi sadarboties

”Rudens sezonā orientēsimies uz analītisku raidījumu un ekskluzīvu interviju piedāvājumu. Jau šobrīd strādājam šajā virzienā, demonstrējot sarunas, piemēram, ar bijušo ”Latvijas Krājbankas” īpašnieku Vladimiru Antonovu, Izraēlas prezidentu Šimonu Peresu, ”Imantas hakeri” Denisu Čalovski. Esam paredzējuši attīstīt spēcīgus raidījumus, kuros ar profesionālu žurnālistu palīdzību tiks atspoguļotas sabiedrībai būtiskas tēmas un notikumi,” skaidro LTV Ziņu dienesta direktore Iveta Elksne.

Kā liecina pētījumu aģentūras TNS apkopotie TV auditorijas pētījuma rezultāti,jūlijā skatītākais kanāls bija TV3, kura vērošanai veltīti 11,8% no kopējā TV skatīšanās laika. 2.vietā ierindojies LNT ar 10,8%. Trešais skatītākais kanāls bijis LTV1, kura vērošanai veltīti 10% no visa TV skatīšanās laika.

Jūlija skatītāko TV programmu topa 1.vietā ierindojās XXV Dziesmu un XV Deju svētku deju lieluzveduma ”Tēvu laipas” translācija kanālā LTV1, kuru vērojuši vidēji 10,2% jeb 204,9 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem. 2.vietā – XXV Dziesmu un XV Deju svētku noslēguma koncerts ”Līgo!” kanālā LTV1, kuru vērojuši vidēji 7,9% jeb 158,5 tūkstoši skatītāju.3.vietā ierindojies raidījums ”Panorāma svētdienā”, kuru vērojuši vidēji 7,4% jeb 148,7 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju.

Komentāri (41)

janazakovica 06.08.2013. 23.43

no katra “politiskaa” sparna pa rumpim..cerams ka springe paradis kaa jadomaa jaanalizee jastradaa sabiedribas labaa..

+1
0
Atbildēt

0

cheszz 06.08.2013. 20.14

Laba ziņa, vēl Domburu vajadzētu. Tādus čalovskus gan nevajag intervēt un reklamēt.

+3
-2
Atbildēt

2

    cheszz > cheszz 08.08.2013. 00.09

    Vispirms vajag apturēt lejupslīdi, kad labi žurnālisti gāja prom no LTV, un tad domāt par attīstību.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    janis17 > cheszz 07.08.2013. 03.18

    Man pietrūkst bērnības Krustmātes Lienītes…

    Bet, ja nopietni, divreiz jau vienā un tajā pašā upē neiekāpsi…
    Vai veco pilnīga atpakaļaicināšana liecinās par attīstību???

    +1
    0
    Atbildēt

    0

Janka, Janic 06.08.2013. 21.15

ceru uz sakariigiem raidiijumiem , beidzot….

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu