«Es spīdzinu vīru» • IR.lv

«Es spīdzinu vīru»

8
«Ēdu kā zirgs — mana mamma, braucot ciemos, vienmēr no Lielbritānijas atved Cadbury šokolādi. Man ir laba apetīte, bet es to visu vēlāk nodedzinu.»

Aktrisei Ketrinai Zetai-Džonsai (43) pēdējie gadi ir bijuši smagi: vispirms audzējs vīram, pēc tam pašas diezgan publiskā cīņa ar bipolāro māniju. Taču tagad Holivudas aktrise ir atgriezusies uz sarkanajiem paklājiem ar jaunu filmu RED aģenti 2, ko Latvijā izrāda kopš pagājušās nedēļas, un jūtas spēcīga kā nekad agrāk

Ketrina Zeta-Džonsa ir saritinājusies uz sofas sarkani krāsotā bibliotēkā savās mājās Ņujorkas štatā. Bieži skatās laukā pa logu, aiz kura zied koši dzeltenas puķes. Uz dažiem plauktiem saliktas franču dizainera Kristiana Labutēna kurpes. «Es reizēm tās nopērku un izmantoju kā paliktņus grāmatu atbalstīšanai. Tās ir pārāk skaistas, lai vilktu kājās,» saka aktrise.

Tieši tādu vidi iedomājos, gatavojoties intervijai ar Zetu-Džonsu. Viņas pirmā loma bija 1991.gada britu komiskajā drāmā Dārgie maija pumpuri. Pirmā lielā atzinība – Oskars par lomu kinomūziklā Čikāga 2002.gadā un pēc septiņiem gadiem arī Tonija balva kā gada labākajai teātra aktrisei par lomu Brodvejas uzvedumā Mazā naktsmūzika. Savas karjeras laikā viņa ir pārvērtusies par klasisku Holivudas slavenību. Tagad viņu vienmēr pavada glamūras superzvaigznes aura. Lai gan ikdienā, kad viņa neatrodas starmešu gaismā, Ketrina valkā parastas drēbes («ir diezgan smieklīgi, ka manā īpašumā ir šīs skaistās kurpes, jo lielāko dzīves daļu es pavadu iešļūcenēs»). Pati stūrē Peugeot, izvadājot bērnus uz skolu un ārpusstundu nodarbībām.

Viņai nav sava tvitera konta. Viņa necenšas vairot savu publicitāti, «nejauši» nopludinot internetā privātas fotogrāfijas. Viņa neplāno realitātes šovu par savu dzīvi.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu