Pārmaiņas TNS vadībā - Krivmas vietā Veskimagi • IR.lv

Pārmaiņas TNS vadībā – Krivmas vietā Veskimagi

28
Margo Veskimagi. Publicitātes foto

Uz LTV valdi kandidējusī Ginta Krivma atstāj amatu

No aprīļa starptautisko tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūru TNS Latvijā vadīs Margo Veskimagi, kas līdz šim bijis TNS Baltijas valstu vadītājs. Turpmāk viņš kā rīkotājdirektors būs atbildīgs arī par uzņēmuma attīstību Latvijā, informē uzņēmums.

Līdzšinējā SIA „TNS Latvia” rīkotājdirektore Ginta Krivma pieņēmusi lēmumu turpināt karjeras attīstību ārpus TNS. Krivma nesen arī kandidēja uz LTV valdes locekļa amatu, izsludinātajā konkursā nonākot pat fināla devītniekā.

Kā liecina “Firmas.lv” informācija, Krivma uzņēmumā “TNS Latvia” darbojusies gandrīz desmit gadus. Uzņēmuma valdē viņa darbojās jau no 2003.gada 17.decembra. Kopumā trīs reizes viņa pārvēlēta valdes locekļa amatā. Biznesa portālam “Nozare.lv” dienas laikā nav izdevies sazināties ar Krivmu.

SIA „TNS Latvia” ir iecelta jauna valde piecu cilvēku sastāvā, kas uzņēmumu pārstāvēs juridiski. Valdes priekšsēdētāja ir Ligita Duka, valdes locekļi ir Ilva Pudule, Signe Kaņējeva, Mārtiņš Traubergs un Santa Tolka.

Margo Veskimagi ir vairāk nekā 20 gadu pieredze vadībā un padziļināta izpratne par pētījumu norisēm gan Latvijā, gan ārvalstīs.Veskimagi ir ieguvis starptautiskā biznesa vadības bakalaura grādu Konkordijas starptautiskajā universitātē Igaunijā un studējis sociālās zinības Tartu universitātē.

Pētījumu nozarē viņš strādā kopš 1990.gada un ir bijis līdzdibinātājs un vadītājs mediju pētījumu kompānijās “Baltic Media Facts” Igaunijā, “BMF Latvia” un “SIC Gallup Media” Lietuvā. Kopš 2003.gada Margo ir TNS un “Kantar Media” Baltijas valstu reģionālais vadītājs. Veskimagi vadībā TNS ir kļuvis par lielāko tirgus, mediju un sociālo pētījumu centru Baltijas valstīs ar spēcīgu profesionāļu komandu.

Komentējot TNS attīstības plānus Latvijā, Veskimagi saka: „TNS šobrīd ir vadošā pilna servisa pētījumu aģentūra Latvijā. Arī turpmāk TNS darbinieki ar izpratni, aizrautību un precizitāti nodrošinās esošajiem un jaunajiem klientiem augstas kvalitātes pakalpojumus. Mūsu mērķis ir sekmēt mūsu klientu biznesa izaugsmi. Esmu pārliecināts, ka TNS komanda ir spēcīgākā pētījumu nozarē Latvijā, un man ir patiess prieks būt daļai no šīs komandas.”

 

Komentāri (28)

Signija Aizpuriete 02.04.2013. 13.48

——–
Igauņi vienmēr savus kaimiņus atbalstījuši – 1919.g. atsūtīja 1 bruņuvilcienu, 2013.g. – 1 EURO ieviešanas speciālistu.
Tagad par EURO-zonas atbalstītāju skaita pieaugumu Latvijā varam būt droši:

“72% iedzīvotāju zina, ka Latvijā pāreja uz eiro varētu notikt 2014.gadā”

http://www.tns.lv/?lang=lv&fullarticle=true&category=showuid&id=4149

+1
-3
Atbildēt

0

Evija Zauere 02.04.2013. 14.16

viss notiek, Krivma saprata, ka TV reitingu pircēju skaits ir samazinājies un laicīgi notina makšķeres.

0
-3
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu