Olgas Žitluhinas un "Dzelzs Vilka" dejas izrāde Zirgu pastā • IR.lv

Olgas Žitluhinas un “Dzelzs Vilka” dejas izrāde Zirgu pastā

28

Izrādes stāsts ir vecs kā pasaule – par mīlestību, kas plaukst, piedzīvo pilnbriedu un vīst

Trešdien un ceturtdien, 13. un 14.februārī horeogrāfe Olga Žitluhina un grupa “Dzelzs Vilks” piedāvā laikmetīgās dejas izrādi « Un atkal par to pašu ». Tāpat kā uz daudziem kapakmeņiem ir rakstīts : “Mīlestība nekad nebeidzas”, arī izrāde, kuras otrs nosaukums ir « Mīlestība », nevar beigties, par spīti tam, ka pagājušā gada decembrī Olgas Žitluhinas kompānija vēstīja, ka ir mirusi, izdejojot savas bēres Zirgu pastā. 

Izrāde « Un atkal par to pašu » pieredzēja pirmizrādi 2005. gadā, taču tā joprojām ir skatītāju iemīļota. Tā katru gadu februārī viesojās dažādās deju zālēs un teātra skatuvēs, atzīmējot gan Valentīndienu, gan Olgas Žitluhinas un Jura Kaukuļa dzimšanas dienu.

Stāsts ir vecs kā pasaule – par mīlestību, kas plaukst, piedzīvo pilnbriedu un vīst, tomēr dejas stāstā netrūkst jautrības, jutekliskuma un komisku brīžu. Un tas viss ievīts meistarīgā horeogrāfijā un improvizētas dzīvās mūzikas pavadījumā. Izrādē dejo Ilze Zīriņa, Ramona Galkina, Santa Grīnfelde, Andris Kačanovskis, Dmitrijs Gaitjukevičs un Valērijs Oļehno.

Izrādes notiks 13.februārī pulksten 20 un 14.februārī pulksten 20.30 Zirgu pastā (Dzirnavu ielā 46). Biļetes var iegādāties www.bilesuparadize.lv. Cena – Ls 5 (skolēniem, studentiem, senioriem – Ls 4).

 

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu