Zīlītēm bija taisnība • IR.lv

Zīlītēm bija taisnība

24
Ernests Kļaviņš

Komentāri (24)

mary75 07.11.2012. 09.14

Krievijā tagad gaida, kad Obama “kļūs elastīgāks”, kā viņš solīja Medvedevam, kaut, kur nu vēl elastīgāks, atļāva, faktiski, likvidēt radio Svoboda, kurš manai paaudzei ir brīvības simbols, klusēja, kad Krievija likvidēja gan ASV, gan citas NVO, mierīgi noskatijās, kā Lībijā saplosa ASV sūtni, pēc tam vēl atkārtodams radikālo musulmaņu pasaciņas, ka pie tā vainīga tā filma, patiešām, īsts miera balodītis.
Principā, viņa laikā par ASV vienkārši atļaujas smieties, dažādu kreiso radikāļu, kas sadarbojas ar islamistiem, mīlulis, cik man viņš šķita simpātisks agrāk, tik nesimpātisks tagad, kaut, arī Romnijs nav nekāds dievs.

+14
-6
Atbildēt

2

    Kristīne > mary75 07.11.2012. 16.29

    Piebildīšu, dienā un brīdī, kad Polijā bija sēras-bērēja gandrīz visu bojā gājušo valdību , Obama atļāvās spēlēt golfu!:(

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    guna_sniedzina > mary75 07.11.2012. 13.56

    Ir jāņem vērā, ka situācija pasaulē būtiski mainījusies: ASV vairs nespēlē pasaules policista lomu gan finansiālo apsvērumu dēļ, gan tādēļ, ka pasaule kļuvusi multipolāra – Ķīna uc.
    Arī ASV apjēgusi, ka tai patreiz vnk nav pietiekami daudz naudas, lai īstenotu lielāko ietekmi, līdz ar to ASV vairs neuzņēmas šefību arī attiecībā uz Eiropu.
    Tā kā ASV cīnās pret augsto budžeta deficītu, tad var gaidīt šādas tendences turpināšanu.

    Eiropai, kā arī citiem, ir jāsaprot, ka būs vairāk jātērē aizsardzības un saistītam politiskām lietām. Un jā, tas nozīmē mazāk naudas sviestam un ikriem, bet nu tāda ir realitāte, un no tās ir jāvadās.

    Problēmas tādas kā augsts budžeta deficīts, ekon.krizes pārvarēšana skar gan ASV gan Eiropu.

    +7
    0
    Atbildēt

    0

Kaspars Špūle 07.11.2012. 09.24

Atcerējos dažādu “ekspertu” pareģojumus pirms Baraka Huseina ievēlēšanas uz pirmo termiņu…
Sak, republikāņi esot ciniķi, kara kurinātāji un naudasmaisu kalpi, bet demokrāti cilvēktiesību aizstāvēšanu ņemot par pilnu, un viņu prezidents daudz stingrāk skatīšoties uz cilvēktiesību pārkāpumiem visā pasaulē un jo īpaši Krievijā :)

+12
-4
Atbildēt

2

Zane Degro 07.11.2012. 15.54

Nekā laba gan neredzu. Ir neiespējami paciest tādu personu, kura neuzklausa citu viedokļus un uzskata, ka tikai viņš un vienīgi viņš ir tas pareizais. Visi, kas nedzied korī ar Obamu, vnk tiek padzīti, – kur demokrātija?
Ja ir vēlēšanās būt līderim, tad tādam arī ir jābūt, nevis tikai jāmēģina celt savu asti gaisā un jāgozējas.
Labi būtu, ja pie tā visa vēl būtu vairāk sajēgas ārpolitikā un ekonomikā. Ar šādām tādām oratora un organizatora spējām ir par maz. Apvienojumā ar viegli manipulējamu ārpolitisko naivumu tā ir katastrofa ne tikai amerikāņiem. Toties liels prieks Putinam, kurš jau berzē rokas – jebkura Putina vēlēšanās kādai valstij atņemt kādu teritorijas daļu tiks uzskatīta par liberālismu. Piedodiet, bet kļūst baisi.

+7
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu