Alain Passar
Beidzot arī angļu valodā izdota franču pavāra leģendārā pavārgrāmata, kas veltīta šķietami tik pliekanai tēmai kā dažādu dārzeņu kombinēšana un pārvēršana ēdienos. Un lai jūs nemulsina grāmatas apjoms (tikai kādas 100 lappuses) un šķietamā vienkāršība – te nebūs nekā no molekulārās kulinārijas zinātniskajiem eksperimentiem. «Gaļa ir vienkārša, dārzeņi ir sarežģīti,» uzskata Pasārs, un šā iemesla dēļ viņa grāmatai būtu jābūt ikvienā virtuvē.
Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:
Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.