Pasaules pieredze • IR.lv

Pasaules pieredze

5

 


Britiem – apaļi desmit!
Stefans Gī, Lielbritānijas  Korporatīvās atbildības indeksa pārstāvis:

«Šogad svinam indeksa desmito jubileju. Dalībuzņēmumu skaits ik gadu mainās un sasniedz vairākus simtus, bet 37 uzņēmumi turpina piedalīties regulāri kopš projekta sākšanas. Par lielāko ieguvumu no šīs dalības uzņēmumu pārstāvji atzīst to, ka labāk izpratuši savu atbildību pret kopienām. Tas var palīdzēt biznesam, jo arvien biežāk pircēji izvēlas pakalpojumus, kas ir draudzīgi ilgtspējīgai attīstībai. Brīvprātīgais darbs, labāka izpratne par to, kādiem mērķiem virzīt labdarības projektus, iespēja izcelties konkurentu vidū – tie ir konkrēti ieguvumi.» 

Uzzini vairāk: Lielbritānijas organizācija Bizness kopienā: www.bitc.org.uk 

Igauņu kvalitātes zīme
Marko Sillers, Igaunijas Korporatīvās atbildības indeksa pārstāvis:

«Igaunijā indeksu veidojam kopš 2008.gada. Pēdējos divos gados dalībnieku skaits sasniedzis gandrīz 60 uzņēmumus. Galvenie biznesa pārstāvju ieguvumi – iespēja gan novērtēt uzņēmuma sasniegumus un galvenos trūkumus, kas vēl jānovērš, gan arī salīdzināt savu sniegumu ar citiem biznesa spēlētājiem un gūt publicitāti. Uzņēmumi, kuru rezultāti pārsniedz 70% no maksimālā vērtējuma, gadu drīkst izmantot īpašu Atbildīga biznesa kvalitātes zīmi.» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu