Silti ap dūšu • IR.lv

Silti ap dūšu

6

Katrs grupas Prāta vētra albums izraisa lielu interesi. Jauno disku lūdzām izvērtēt divas pazīstamas sievietes – modes žurnālisti Maiju Silovu un rakstnieci Margaritu Perveņecku


Maija Silova, stila un modes žurnāliste 

Mūziķi, kuri jau sen vairs nav puikas, bet nekad arī nenovecos, liekas, ir atklājuši kādu mistisku veidu, kā iegūt to, ko meklē pasaules zinātnieki. Viņu jauneklīgums pielīp kā bite pie medus lāses, nejauši nopilējušas uz pusdienu galda vasaras svelmē. Atgriežas sen aizmirstās sajūtas, uzplaiksnī saraustīti attēli no laukiem, pļavām, basām kājām un pirmās mīlestības priekšnojautas smaržas. Vajag tikai ļauties sevi vest pa atmiņu takām un viss, kas bijis noputējis vai zudis, atgriezīsies. 

Klausoties Prāta vētras jauno disku Vēl viena klusā daba, pārņem tāda pati viegluma sajūta kā tad, kad pēc garās ziemas pirmais taurenis nosēžas uz delnas. Re, kur viņa visas pasaules brīvība! Tavās rokās! 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu