Normunds Valdmanis, iemīlējies Lienē • IR.lv

Normunds Valdmanis, iemīlējies Lienē

2
Normunds Valdmanis uzskata, ka Ķekavā skaistu meiteņu nav, tāpēc mikroautobusā mēģināja iepazīties ar Lieni no Daugmales. Neizdevās. Tagad labprāt iepazītos ar kādu rīdzinieci.
Ieva Alberte

Gaidot mikroautobusu, Normunds pamanīja kādu meiteni. «Pēc matu krāsas. Visgaišākā visā rindā. Uzsmaidīju. Viņa arī.»

Liene gaidīja mikroautobusu uz Daugmali, Normunds – uz Ķekavu. Otrreiz meiteni ieraudzīja svētdien, 15.aprīlī. Palīdzējis Ķīpsalas izstāžu hallē dalīt gultasveļas bukletus, Normunds ar draugu ap septiņiem vakarā devās uz mikroautobusu stāvvietu. Satika paziņu, kurš uzcienāja ar alu. Normunds atkal pamanīja Lieni, sasmaidījās. Pastāstīja draugiem, ka meitene patīk. Viņi ierosināja braukt ar Daugmales «mikriņu», kas iet caur Ķekavu. Nosēdās aizmugurē un zirgojās: apsprieda šofera braukšanas stilu un to, ka Lienei no viņu smiekliem raustās pleci. Draugi mudināja Normundu iedot zīmīti ar sava telefona numuru. Meitene nepieņēma. «Izkāpām Ķekavā, gājām cept gaļu. «Pasiģelka» bija.» Tās laikā Normunds domāja par Lieni. Apjauta, ka ir iemīlējies un tas jāpasaka meitenei. 

Nākamajā dienā ap pieciem vakarā Normunds Draugiem.lv uzrakstīja: «Meklēju meiteni, kura vakaros no Rīgas brauc ar Daugmales mikriņu uz Daugmales pusi. Gaišiem matiem, zaļām acīm un saulainu smaidu.» Ap plkst.22 vakarā atsaucās kāda meitene, kura Lieni pazina. Normundam cerību neesot, jo Liene ir saderinājusies. «Cerēju, ka viņa nebūs aizņemta. Tas, ka aizņemta, vēl tā, bet, ja saderinājusies… Tur jau vairs neko.» 

Liene atrakstīja pirmā. Apbrīnojot, ka atradis viņu. Kad Normunds aicināja uz vakariņām, Liene atteica. «Viņas meklēšana bija atskaites punkts pašam, ka būšu vismaz mēģinājs. Viss izvērtās citādi.» Normunda profilu dienas laikā apskatīja ap 2000 cilvēku, nākamajā dienā – 1600. Daudzi apsveica ar drosmi, novēlēja meiteni atrast. Normundu uzrunāja LNT, izveidoja sižetu. «Bijušās draudzenes pēc tam rakstīja, ka esmu labi izskatījies. Mamma atbalstīja, tētim neesmu teicis.» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu