Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

2
Pirāti!
Kristīne Simsone

 

oooo Pirāti! / Pirates! The Band of Misfits. Animācijas filmas Voless un Gromits autoru jaunākais veikums asprātības ziņā pavisam noteikti izgriež pogas Džonija Depa iemiesotajam Karību jūras pirātam! Leļļu animācijas tehnikā veidotais stāsts vēsta par visai neveiklu pirātu grupu, kuras šarmantais kapteinis tīko pēc Gada pirāta balvas. Patiešām jautrs un apbrīnojami kulturāls jandāliņš. Kino no 6.aprīļa. 

ooo Titāniks 3D. Pēdējā laika mānija visām filmām piejūgt 3D paliek nesaprotama arī pēc šā gadījuma. Turklāt 3D pievienošana filmas pēcapstrādē allaž nozīmē relatīvi sliktāku vizuālo efektu kvalitāti – arī Titāniks nav izņēmums, un redzētie fragmenti brīžam ir izplūduši vai atgādina hologrammu. No 6.aprīļa. 

ooo Gaišā dienas laikā / The Cold Light of the Day. Pēc klasiskajām receptēm veidots maskulīns spriedzes trilleris, kurā netrūkst ne dūru vicināšanas, ne pakaļdzīšanās ainu pa auto pilnām Madrides ielām, bagātīgi skanot šāvieniem – tas viss, lai simpātiskais, taču pamīkstais aktiera Henrija Kavilla varonis atgūtu savu nolaupīto ģimeni. Filma var sagādāt vilšanos Brūsa Vilisa faniem – «cietā rieksta» šeit ir ļoti maz!  Kino no 6.aprīļa.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu