Lembergs joprojām nestartēs vēlēšanās • IR.lv

Lembergs joprojām nestartēs vēlēšanās

33
Foto: Kaspars Krafts, F64
Indra Sprance

Lai arī Bērziņš premjera amatam neesot gatavs virzīt cilvēku ar sliktu reputāciju, ZZS šim amatam atkal virza Ventspils mēru

Ventspils mērs Aivars Lembergs (“Latvijai un Ventspilij”) arī šoreiz nestartēs Saeimas vēlēšanās, jo uzskata, ka viņš būtu labāks premjers, nevis Saeimas deputāts, to Lembergs pirmdien pēc ZZS valdes sēdes paziņoja preses konferencē.

“Es vēlēšanās startēju kā Ministru prezidenta kandidāts, un līdz ar to visi tie Latvijas pilsoņi, kas piedalīsies vēlēšanās un vēlēsies balsot par mani kā Ministru prezidenta kandidātu, viņiem ir jābalso par Zaļo un Zemnieku savienības sarakstu, ” sacīja Lembergs.

“Es esmu uzmanīgi izvērtējis – vispiemērotākais esmu darbam izpildvarā, tātad valdībā un parlamentā, likumdošanas procesā mana varēšana ir zemāka nekā izpildvarā, ” skaidroja Ventspils mērs. Uz Ir.lv jautājumu, vai ZZS nemāna vēlētājus, premjera amatam atkal nosaucot Lembergu, apstākļos, kad prezidents Andris Bērziņš izteicies, ka šim amatam nevirzīs cilvēku ar “sliktu reputāciju”, Lembergs atbildēja, ka viņa reputācija esot laba. “Par katra cilvēka reputāciju, ja iet runa par politiķi, tad spriež vēlētāji, atdodot savas balsis vai arī tās neatdodot, ” pauda Lembergs, norādot, ka sabiedriskās domas aptaujā vairāk nekā 90% ventspilnieku viņa veikumu vērtējot pozitīvi.

“Latvijā un arī pasaulē nav neviena politiķa, kurš būtu divās kriminālnoziegumu apsūdzībās tiesāts un pilnībā attaisnots, ” sacīja Lembergs.

ZZS frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis žurnālistiem sacīja, ka lēmums par Lembergu premjera amatam pieņemts “demokrātiskā sarunu procesā”.

 

Komentāri (33)

ltvpanorama 08.08.2011. 19.18

ja paveras uz šo pēcperestroikas pterodaktilu (nu nav viņš audzis ne biznesa kultūras, ne inteliģences virzienā) 20 gadu laika griezumā , tad jāsecina, ka lietas viņam no visvarenā vislatvijas pelēkā striķīšu raustītāja pozīcījām sākot ar 90 gadu otro pusi pēdējos gados ir strauji gājušas pa lejupejošu līkni un runājot militārās līdzībās, nupat viņš izcīna savu Staļingradu..sašaurina fronti, mobilizē resursus,bet ko tas līdz, ja gvardē palicis vien visai neizglītots puķu tantuku un pārējās aplaudismengas folksšturms,algotņi (advokāti) izmaksā dārgi, toties Anglijā ir atvērusies otrā fronte un arī Latvijas fronte, kurā viss kā rāmā purvā bez pārmaiņām, tomēr arī ir prasījusi ievērojamu resursu patēriņu ilgstošās ierakumu (tiesu un parlamentārā zemtepiķa) cīņās..es domāju mēs nupat piedzīvojam šī kun..atvainojos biedra varas ēras pēdējo posmu..un tas ir visai traģikomisks

+17
0
Atbildēt

0

ilmisimo 08.08.2011. 18.01

“Latvijā un arī pasaulē nav neviena politiķa, kurš būtu divās kriminālnoziegumu apsūdzībās tiesāts un pilnībā attaisnots, ” sacīja Lembergs.
______________________________________—-
Vēl derēja spravka iz psihiatru komisijas un kāda narkologu konferences deklarācija..

+16
0
Atbildēt

0

ivetao2007 08.08.2011. 18.46

Zaglīgs pāvs, latviešu kretinu Virskretīns

+13
0
Atbildēt

1

    astra_ozo > ivetao2007 08.08.2011. 21.00

    Zaglīgs – tas tā mīļi teikts…
    Ka tur bija Zariņam – latviešiem ir krīvi, krīvu krīvi un krīvu krīvu krīvi. Šito tipu varētu, pēc analoģijas, saukt par lielzagli

    +4
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu