Gadu mijas noskaņojums • IR.lv

Gadu mijas noskaņojums

3
Ja ir jāizvēlas viena garša, kāds bija 2011. gads?

Ir lasītāju aptaujā – pārsteigumu alkas, sportiski plāni un pašpaļāvība


Jaunā gada apņemšanos tops

46% Vairāk sportot
41% Vairāk atpūsties
32% Dzīvot zaļāk
31% Nomest lieko svaru
30% Vairāk strādāt
26% Atbrīvoties no parādiem
21% Mazāk laika pavadīt pie datora
13% Būt pieklājīgākam
12% Mazāk smēķēt
10% Mazāk laika pavadīt pie TV
9% Mazāk lietot alkoholu

Karstākā apņemšanās ir viena un tā pati abu dzimumu lasītājiem – vairāk sportot! Prioritāšu atšķirības drīzāk nosaka vecums: jaunieši apņēmušies vairāk strādāt (56%), bet gados visvecākie lasītāji – dzīvot zaļāk (49%). 

Citas jaunā gada apņemšanās, ko lasītāji nosaukuši paši, visbiežāk saistītas ar uzmanības veltīšanu ģimenei un attiecībām, daudzi sola uzcītīgāk mācīties, parūpēties par veselību, labāk plānot savu laiku. Kāds vēlas sasniegt nirvānu, cits laimēt miljonu, viens negrib apaugt ar mantām, bet cita sirds kāro vairāk pucēties. Esat solījuši gan agrāk celties, gan savlaicīgāk iet gulēt. Kaut arī piesardzīgs ieraksts aptaujā atgādina, ka citiem izstāstītas vēlēšanās nepiepildās, jācer, ka Ir draugu saimē nākamgad gaidāms visu veidu pieaugums – gana daudzi lasītāji plāno gan vairāk lasīt, gan sākt savu biznesu un atrast labāku darbu, gan arī laist pasaulē mazuli.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu