Atzīst Plaudes-Rēlingeres maksātnespēju • IR.lv

Atzīst Plaudes-Rēlingeres maksātnespēju

9
Ieva Plaude-Rēlingere. Foto: Andrejs Terentjevs, F64

Pasludinātais spriedums nav pārsūdzams 

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa otrdien pasludināja par maksātnespējīgu uzņēmēju, “Kolonnas” grupas dibinātāju un akcionāri Ievu Plaudi-Rēlingeri, ziņo LETA.

Tiesa arī sāka viņas bankrota procedūru, kuras termiņš noteikts piecu gadu garumā. Tāpat tiesa apstiprināja Plaudes-Rēlingeres mantas pārdošanas un kreditoru prasījumu apmierināšanas plānu, kā arī noteica, ka ierakstāma ķīlas atzīme zemesgrāmatā uz uzņēmējai piederošajiem nekustamajiem īpašumiem Rīgā un Valmierā.

Otrdien pasludinātais spriedums nav pārsūdzams.

Pati Plaude-Rēlingere uz sprieduma pasludināšanu nebija ieradusies. Viņas pārstāve Vaiva Kirvelaite sacīja, ka uzņēmēja patlaban atrodas ārpus Latvijas. Kirvelaite atturējās izteikties par spriedumu, aicinot pēc komentāriem vērsties pie pašas Plaudes-Rēlingeres.

Tiesa Plaudes-Rēlingeres maksātspēju vērtēja jau atkārtoti, jo pērn pieņemto Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas spriedumu atzīt viņu par maksātnespējīgu atcēla Augstākās tiesas senāts.

 

Komentāri (9)

Aivars Krauklis 01.11.2011. 15.32

Kad, students būdams, nopļundurēju sesiju un gāju pie daktera glābiņu meklēt, šis, pieredzējis vīrs, laipni izskaidroja: “Kas nekait slimot, ja Dievs labu veselību devis”. Tieši tāpat tagad – kas nekait bankrotēt, ja kabata pilla. Kreditori? Tak lai iet viņi…

+4
0
Atbildēt

0

janazakovica 01.11.2011. 12.00

tadi ir tie PLL uznemeji uzmest banku uz 20 mij.ls ari loti gruts un smags darbs.

+4
0
Atbildēt

1

    anete_raugule > janazakovica 01.11.2011. 14.17

    Kamēr Parex vadīja Kargins, to uzmest bija riskanti. Tagad ok, jo gan jau valsts taču mums bagāta, naudas pietiek. Plaudei gājiens ar PLL atmaksājās, Temīda viņai izrādījās žēlīga ;)

    +5
    0
    Atbildēt

    0

disassociative 01.11.2011. 12.35

nevis maksātnespēju, bet uzmetienu.

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu